STRAVIČNI DETALJI NESREĆE U BORČI: Krenuli prečicom da požure zbog bebe, pa se udavili! ĆERKICA (1) IZGUBILA RODITELJE
Foto: Printscreen Facebook/Milan Bogićević

Tragedija porodice iz naselja Kotež

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE U BORČI: Krenuli prečicom da požure zbog bebe, pa se udavili! ĆERKICA (1) IZGUBILA RODITELJE

Crna Hronika -

Zla sudbina: Milan Bogićević (36) i njegova supruga Maja (24), koji su sleteli kolima u kanal u Borči i na mestu ostali mrtvi, žurili kući jer ih je čekala ćerkica, koju je čuvala baka

- Moj brat Milan i snaja Maja krenuli su kobne večeri u Crvenku po njenu ličnu kartu. Ostavili su ćerkicu staru 11 meseci i žurili su da se što pre vrate. Poginuli su na mestu udaljenom desetak minuta od njihove kuće...

Ovim rečima za Kurir kroz suze priča Nadica Stanković, sestra Milana Bogićevića (36) iz Koteža, koji je sa suprugom Majom (24) poginuo u saobraćajnoj nesreći na nasipu u Crvenki u Borči.

foto: Vladimir Šporčić

Krenuli prečicom

Podsetimo, nesrećni bračni par nastradao je u noći između petka i subote, kad je „folksvagen polo“ u kojem su se nalazili sleteo u kanal pun vode, u blizini mesta na kom je pre skoro dve godine pronađena ubijena pevačica Jelena Marjanović.

Prevrnuto vozilo video je slučajni prolaznik tek u subotu ujutru i obavestio policiju i Hitnu pomoć. Ronioci Žandarmerije izvukli su tela na obalu i neko vreme pretraživali kanal kako bi proverili da s njima nije bilo još nekoga u automobilu.

foto: Privatna Arhiva

- Maja je održavala kuću jednog čoveka koji živi u Crvenki. Međutim, iz nepoznatog razloga on joj je uzeo ličnu kartu. Zbog toga i nisu mogli da je identifikuju - jer nije imala dokumenta. Moj brat se sa ženom uputio tamo oko 19.50 časova u petak, kako bi vratili Majinu ličnu kartu. Bebu Helenu, koja ima 11 meseci, ostavili su sa taštom Milenom, koja inače živi s njima - tvrdi Stankovićeva.

Kako navodi, njima još uvek nije poznato kako su Maja i Milan sleteli s puta u kanal.

foto: Kurir/Jelena Ivić

- Sve što znamo o nesreći saznali smo iz medija. Majina mama je, inače, ozbiljno bolesna, pa pretpostavljamo da su zbog toga u Crvenku krenuli tom prečicom, jer nisu smeli da ostavljaju bebu dugo samu s njom i žurili su da sve što pre obave - kaže Milanova sestra. Stankovićeva pretpostavlja da bi danas trebalo da bude obaveštena o rezultatima obdukcije.

Odmah preminuli

- Koliko znam, još uvek nije gotova autopsija, a kad se završi, onda ćemo znati kad će biti sahrana. Rečeno nam je da je smrt bila momentalna. Verujem da su se onesvestili od udarca i udavili u vodi, koja nije bila duboka. Cele noći nije prošao niko ko je mogao da ih vidi, tek je ujutru naišao taj prolaznik. Inače, po izvlačenju tela na motoru je prošao čovek koji je prepoznao moju snaju, ali nije smeo nikome da javi šta se desilo - dodala je sestra nastradalog Bogićevića.

Naša sagovornica preuzela je brigu o bebi, koja će sledećeg meseca napuniti godinu dana. - Majina mama je bolesna i svake godine ide na lečenje. Posetili su nas ljudi iz Centra za socijalni rad, pa sam ih obavestila da ću u narednim danima brinuti o detetu - priča Nadica.

Jelena Ivić

Živeli skromno PRODAVALI NA PIJACI

Nadica kaže da su njeni brat i snaja živeli skromno. - Maja je održavala kuću tog čoveka, a moj brat je prodavao polovne stvari na pijaci. Radio je različite poslove, a poslednje što znam je da je neko vreme bio zaposlen na pumpi - kaže Nadica, koja pored Milana ima još jednu sestru.

Milanova poruka na Fejsu VOZI OPREZNO, NEKO TE VOLI

foto: Printscreen Facebook/Milan Bogićević

Zanimljivo je da je Milan Bogićević na svom Fejsbuk profilu tri nedelje pre tragedije postavio fotografiju medaljona na kojem je ugravirano „Vozi oprezno, neko te voli“. Ova poruka, koja je veoma popularna, ugravirana je na privesku koji je u obliku srca.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: EKSKLUZIVNO! Ministar Stefanović kreće u obračun sa dilerima iz školskih dvorišta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track