POSLEDNJA PORUKA MILANA KOJI JE POGINUO U BORČI LEDI KRV U ŽILAMA: Samo mesec dana posle poginuo sa ženom! ĆERKICA (1) OSTALA SAMA
Foto: Facebook

JEZIVO

POSLEDNJA PORUKA MILANA KOJI JE POGINUO U BORČI LEDI KRV U ŽILAMA: Samo mesec dana posle poginuo sa ženom! ĆERKICA (1) OSTALA SAMA

Crna Hronika -

Milan Bogićević (36) i njegova supruga Maja (24), koji su sleteli kolima u kanal u Borči i na mestu ostali mrtvi, žurili kući jer ih je čekala ćerkica, koju je čuvala baka.

Poslednju poruku koju je Milan Bogićević objavio na svom Fejsbuk profilu je fotografija medaljona na kojem je ugravirano „Vozi oprezno, neko te voli“.

Ova poruka, koja je veoma popularna, ugravirana je na privesku koji je u obliku srca i Milan je postavio samo tri nedelje pre stravične tragedije u kojoj je njihova ćerkica ostala bez roditelja i to mesec dana pre prvog rođendana.

foto: Printscreen Facebook/Milan Bogićević

- Moj brat Milan i snaja Maja krenuli su kobne večeri u Crvenku po njenu ličnu kartu. Ostavili su ćerkicu staru 11 meseci i žurili su da se što pre vrate. Poginuli su na mestu udaljenom desetak minuta od njihove kuće...

foto: Vladimir Šporčić

Ovim rečima za Kurir kroz suze priča Nadica Stanković, sestra Milana Bogićevića (36) iz Koteža, koji je sa suprugom Majom (24) poginuo u saobraćajnoj nesreći na nasipu u Crvenki u Borči.

Krenuli prečicom

Podsetimo, nesrećni bračni par nastradao je u noći između petka i subote, kad je „folksvagen polo“ u kojem su se nalazili sleteo u kanal pun vode, u blizini mesta na kom je pre skoro dve godine pronađena ubijena pevačica Jelena Marjanović.

foto: Privatna Arhiva

Prevrnuto vozilo video je slučajni prolaznik tek u subotu ujutru i obavestio policiju i Hitnu pomoć. Ronioci Žandarmerije izvukli su tela na obalu i neko vreme pretraživali kanal kako bi proverili da s njima nije bilo još nekoga u automobilu.

(Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! MIRA MARKOVIĆ TVRDI DA ZNA KO JE I ZBOG ČEGA UBIO MILOŠEVIĆA! „Nisu mogli da ga osude, pa su ga ubili!“, tvrdi Markovićeva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track