(FOTO) BOLNI JAUCI OCA NASTRADALE ALEKSANDRE IZ SMEDEREVA: Pustite me da vidim moju mezimicu!
Foto: Dragana Udovičić

porodična tragedija u smederevu

(FOTO) BOLNI JAUCI OCA NASTRADALE ALEKSANDRE IZ SMEDEREVA: Pustite me da vidim moju mezimicu!

Crna Hronika -

SMEDEREVO - Milena Vasić (58), njena ćerka Aleksandra Vasić (30), koja je bila u drugom- trećem mesecu trudnoće i Aleksandrin nevenčani suprug, Dalibor Simijonović (33) stradali su danas u požaru u kući u Smederevu.

Požar se dogodio oko 8.30 sati u porodičnoj kući porodice Vasić u Gogoljevoj ulici. Kako se sumnja, plamen je progutao sve troje, ali kako je do požara došlo tek treba da utvrdi istraga.

1 / 9 Foto: Dragana Udovičić

Prvobitno se smatralo da je poginuo Aleksandrin otac Žikica Vasić, međutim nesrećni čovek je bio na poslu kada mu je javljeno za tragediju.

"Pustite me, da vidim moju mezimicu", ridao je Žikica Vasić, dok su ga vatrogasci pridržavali da ne padne, objašnjavajući mu da su tela stradalih već odneta.

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

Požar je izbio u gornjoj sobi, barem sudeći po tragovima na zidovima. Šporet na drva, kojim su se verovatno grejali, vatrogasci su zatekli sa otvorenim vratima rerne, a kuća nije bila zaključana.

"Vatrogasci su obavešteni u 8.41, a u 8.47 sati su bili na licu mesta i ugasili požar. Naložena je obdukcija tela", samo kratko odgovara zamenica Višeg javnog tužioca.

Požar je brzo lokalizovan i sprečeno je njegovo širenje na druge objekte. Forenzičari policije su angažovani na utvrđivanju uzroka požara, a tela nastradalih su odneta na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! IZGORELA TRUDNICA U SMEDEREVU! Pored nje, poginuli i njeni svekar i svekrva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track