(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) ONA JE POGINULA U STRAVIČNOJ NESREĆI U INĐIJI: Moler (36) jurio 100 na sat, pa pokosio ženu na pešačkom!
Foto: Kurir

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) ONA JE POGINULA U STRAVIČNOJ NESREĆI U INĐIJI: Moler (36) jurio 100 na sat, pa pokosio ženu na pešačkom!

Crna Hronika -

INĐIJA - Stoja Rudić (62) iz Putinaca, izgubila je život u teškoj saobraćajnoj nesreći, u utorak ujutru, oko 06.30 časova, na samom pešačkom prelazu u Inđiji.

Na nju je, iako se sačekala da prođe kamion i još jedna kola i kada je bila sigurna da može preći pešački, krenuvši velikom brzinom naleteo automobil kojim je upravljao Siniša K. (36) iz Inđije, koji je odbacio nekoliko metara, od čega je nesrećna žena na licu mesta preminula.

Kako nezvanično saznajemo, ograničena brzina u tom delu grada Inđije je 50, a vozač “ubica” vozio je oko 100 km na sat, bez tragova kočenja kada je “pokupio” ženu.

foto: Privatna arhiva

-Stoja je radila kod mene 38 godina. To je jedno božanstveno biće. Žena za primer u svakom pogledu. I kao radnik, majka i prijatelj. To jutro je krenula na posao, uredno kao i uvek čekala je na pešačkom da bude sigurna da pređe. Nažalost, iako je ona bila sigurna da u tom momentu može da pređe bezbedno, naleteo je taj vozač, za koga kažu da je moler u Inđiji i udario je tako strašno da je prizor bio jeziv. Kako sam čula rekao je da je uopšte nije video, što je nemoguće. A da je vozio brzo, jer je krenuo po kolegu kako bi stigli na posao što pre. Ne znam šta bih rekla, jako mi je teško. Stoja je nama bila kao član naše porodice – kaže vlasnica kod koje je Stoja od prvog dana svog rada radila prvo kod njene majke, a onda kod nje.

Policija u Inđiji uhapsila je Sinišu.K. kome je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega je podneta krivična prijava.

UPOZORENJE! VIDEO JE VEOMA UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA I NE PREPORUČUJE SE OSETLJIVIM OSOBAMA!

(Kurir.rs/S.Stojanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! IZGORELA TRUDNICA U SMEDEREVU! Pored nje, poginuli i njeni svekar i svekrva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja