DALIBOR IZ SMEDEREVA SKOVAO PAKLENI PLAN: Radnici na pumpi rekao Prospi ovo i sipaj mi litar benzina! A onda taksijem otišao kod žene...
Foto: Facebook

ZAPALIO KUĆU, TROJE MRTVIH

DALIBOR IZ SMEDEREVA SKOVAO PAKLENI PLAN: Radnici na pumpi rekao Prospi ovo i sipaj mi litar benzina! A onda taksijem otišao kod žene...

Crna Hronika -

Stravična tragedija u Smederevu dobila je potpuni obrt! Naime, iako se prema prvim informacijama, troje ugušilo u požaru, rezultati istrage pokazali su da je Dalibor najverovatnije ubio taštu, ženu, a potom sve zapalio.

Takođe, kako se saznaje iz istrage, Dalibor je ovaj zločin isplanirao ranije, kao i da je prvo otišao na obližnju benzinsku pumpu na kojoj je kupio sok, a onda tražio od radnice da isprazni flašu i u nju sipa benzin.

foto: Jelena Rafailović

Potom se odvezao taksijem u kuću gde je živela njegova treća supruga Aleksandra i navodno je prvo nožem ubio taštu, a zatim i svoju nevenčanu suprugu.

Dalibor je, kako su pokazali prvi i nezvanični rezultati istrage, na kraju sebe ubo nožem, a onda zapalio kuću. U njegovim plućima pronađen je dim, pa se pretpostavlja da je u trenutku požara on jedini bio živ.

Komšinica zvala policiju

Požar je primetila komšinica, koja je obavestila policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć.

foto: Jelena Rafailović

- Komšinica je primetila dim u kući i obavestila nadležne službe. Kad su došli, u kući su pronašli tri tela. Aleksandrino je bilo ispred ulaznih vrata, a kasnije su našli telo njene majke i verenika - priča za Kurir Žikica Vasić, Aleksandrin otac i Milenin suprug.

On objašnjava da je radio u Železari kad su mu javili da se u njegovoj kući desila nesreća. Kako objašnjava, prvo su mu dali lekove za smirenje, a potom rekli da su mu žena i supruga nastradale u požaru.

- Odmah sam znao da je Dalibor, ćerkin bivši verenik, kriv za to. On je do pre dve nedelje živeo s nama, kada se posvađao s mojom ženom Milenom i trudnom ćerkom Aleksandrom. Pretio je što nismo dali Aleksandri da ide kod njega, a sve zato jer joj nije bilo dobro. Tražio je od nje da ide kod njega da mu kuva supu jer je i on bio bolestan. Pokušavao sam da smirim situaciju, ali on je bio lud - priča uplakani čovek.

Stalno se svađali

PRETIO TAŠTI I KLEO JE

Prema priči Žikice Vasića, Simijonović je živeo jedno vreme kod njega, ali je pre dve nedelje otišao iz njihove kuće.

- Moja ćerka je počela da se zabavlja s njim pre nekoliko meseci. Vrlo brzo se preselila kod njega, ali kada je ostala u drugom stanju, došli su kod nas jer je njoj stalno bilo muka. Zajedno su prešli i sve je bilo u redu do pre dve nedelje, kada je odlučio da ode, i tada je došlo do problema. Sve vreme se svađao s mojom ženom Milenom, pretio joj i kleo je - kaže Vasić.

(Kurir.rs/J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track