MASOVNA TUČA ZBOG OTETE MLADE U PRĆILOVICI: Radile sekire! PRESRELI JE NA ULICI PA STRPALI U KOLA, A ONDA...
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

HAOS U NIŠKOM SELU

MASOVNA TUČA ZBOG OTETE MLADE U PRĆILOVICI: Radile sekire! PRESRELI JE NA ULICI PA STRPALI U KOLA, A ONDA...

Crna Hronika -

Dejan R. (35) teško je povređen u sredu oko 20 sati u masovnoj tuči u aleksinačkom selu Prćilovica čiji je povod bilo vraćanje otete neveste. Dejana je sekirom u glavu udario Toplica S. (37) i naneo mu teške telesne povrede zbog čega je zadržan na lečenju na niškoj Klinici za neurohirurgiju.

Kako saznajemo, sukobu je prethodila otmica sedamnaestogodišnje devojke koju je izvršio dvadesetogodišnji Dalibor S., Topličin sin.

Dalibor je devojku sa kojom je povremeno živeo, presreo na ulici, strpao je u kola i odveo je svojoj kući. To je razgnevilo njene rođake Dalibora J. (23), Ivicu J. (22), Slobodana J. i Dejana A. koji su odmah krenuli za njima u nameri da povrate otetu maloletnicu.

Dejan je poneo i sekiru kako bi se obračunao sa otmičarima. Čim su došli u Daliborovu kuću, Dejan je krenuo sekirom na Toplicu, mladoženjinog oca ali mu je on oteo orudje i udario ga njime u glavu. Usledila je masovna tuča izmedju zavadjenih porodica tokom koje su letele kamenice i flaše na obe strane.

Najgore je prošao Dejan, inače brat od ujaka otete devojke koji je od udarca sekrom u glavu zadobio frakturu lobanje i krvarenje u mozgu zbog čega je najpre zbrinut u aleksinačkoj a zatim je prebačen u nišku bolnicu – kažu naši sagovornici iz istrage.

Protiv nesudjenog mladoženje Dalibora S. podneta je krivična prijava u redovnom postupku zbog protivpravnog lišenja slobode dok je njegov otac Toplica uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda opasnih po život. Njemu je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sproveden nadležnom tužiocu.

(Kurir.rs/D.K.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ruski putari se potukli nasred ulice! Počelo od šamara, a onda se zakomplikovalo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track