TUŽILAŠTVO TERETI MARJANOVIĆA ZA JELENINO UBISTVO: Zoranovi branioci još nisu videli optužnicu
Foto: Marina Lopičić

Optužnica prosleđena Višem sudu

TUŽILAŠTVO TERETI MARJANOVIĆA ZA JELENINO UBISTVO: Zoranovi branioci još nisu videli optužnicu

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga tereti za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a kako Kurir saznaje, njegov advokatski tim u nju još nije imao uvid.

foto: Dragan Kadić

Nezvanično, ispitivanje svedoka trajalo je i u petak, a i pored toga Marjanovićevi branioci su imali mogućnost prigovora, zbog čega im ne deluje realno da je optužnica uopšte tako brzo podignuta.

Optužnica je u petak na kraju radnog vremena prosleđenja Višem sudu u Beogradu na potvrđivanje, a biće dostavljena i Marjanoviću i njegovim braniocima na odgovor. Do tada, oni neće ništa komentarisati, a očekuju da im bude isporučena u ponedeljak ili utorak nakon čega će se i zvanično oglasiti, saznaje Kurir iz izvora bliskog advokatskom timu Zorana Marjanovića.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA: Zna se ko mu je sve pomagao! Slede hapšenja saučesnika!

Kako je naš list već pisao, istražitelji su u potpunosti sklopili mozaik zločina i tvrde da s velikom sigurnošću znaju tačno ko je od pomagača kakvu ulogu imao, ali da se još uvek prikupljaju dokazi koji bi mogli da ih odvedu na optuženičku klupu.

foto: Stefan Jokić

"Na osnovu svih dokaza koji su prikupljani od dana kad je Jelenino telo pronađeno u kanalu, postoji osnov sumnje da je zločin počinio Zoran. Policajci koji su radili na slučaju od prvog dana bili su uvereni da je on, ali nisu imali dovoljno dokaza da ga uhapse. Međutim, posle veštačenja pantalona na kojima su pronađeni tragovi blata i Jelenine krvi, kao i nakon detaljnih analiza mobilnih telefona i baznih stanica, stavljene su mu lisice", kaže izvor Kurira upućen u istragu.

(Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track