PIŠTOLJEM IGRAČKOM OPLJAČKAO LOKAL BRZE HRANE: Uzeo novac od radnika pa ga izudarao, uhapšen na licu mesta
Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

kriminal u zaplanjskoj

PIŠTOLJEM IGRAČKOM OPLJAČKAO LOKAL BRZE HRANE: Uzeo novac od radnika pa ga izudarao, uhapšen na licu mesta

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su večeras muškarca starog 33 godine, koji je tokom pljačke naneo telesne povrede radniku u lokalu brze hrane na Voždovcu.

Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, pljačka se dogodila u Zaplinjskoj ulici oko 18 sati, a muškarac koji je pretio pištoljem je uhapšen na licu mesta.

"On je uz pretnju pištoljem uzeo novac od radnika, a onda ga je nekoliko puta udario tim pištoljem u glavu, za koji se kasnije ispostavilo da je replika. Policija ga je uhasila na licu mesta", kažu iz MUP-a.

Muškarac sa povredama glave prevezen je u Urgentni centar.

Jedna od radnica navela je da se razbojnik ušetao sa pištoljem u ruci i tražio novac. Kasnije je utvrdjeno da je to bila replika pištolja.

"Kada smo mu dali novac, udario je kolegu u glavu i pobegao. Istrčala sam napolje da pozovem policiju, ali se, srećom, patrolno vozilo slučajno zateklo na deset metara od lokala, pa su ga pripadnici MUP odmah uhapsili", rekla je radnica.

(Kurir.rs/Tanjug/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! DVE GODINE NAKON UBISTVA PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! Slede optužnice i protiv njegovih pomagača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja