NASILNIK IZ VELIKOG SELA JE SIN OTMIČARA, KOJI JE KIDNAPOVAO ŽENU ZORANA BOŠKOVIĆA: Mačetom osakatio mladića (25) sa 100 posekotina!
Isečen 100 puta... Aleksandar Todorović, Foto: Privatna Arhiva

OTKRIVAMO! Istraga brutalnog napada u Velikom Selu

NASILNIK IZ VELIKOG SELA JE SIN OTMIČARA, KOJI JE KIDNAPOVAO ŽENU ZORANA BOŠKOVIĆA: Mačetom osakatio mladića (25) sa 100 posekotina!

Crna Hronika -

Miloš Stojković, zvani Škemi (19), koji je uhapšen zbog sumnje da je teško povredio Aleksandra Todorovića (25), sin je taksiste Slobodana Stojkovića, koji je oteo suprugu vlasnika „Planeta sporta“, saznaje Kurir.

Podsetimo, mlađi Stojković uhapšen je prošlog petka, a sumnjiči se za pokušaj ubistva mladića iz Velikog Sela .

- Napad na nesrećnog Todorovića dogodio se u Teslinoj ulici u noći između 3. i 4. februara, a on se otad nalazi u veoma teškom stanju u Urgentnom centru. Aleksandar je brutalno pretučen u blizini svoje kuće. Njemu su nepoznati mladići mačetama i satarama naneli više od 100 posekotina po glavu i telu - rekao je Kurirov izvor iz istrage.

Miloš Stojković je navodno u Višnjičkoj banji, u kojoj živi sa roditeljima, poznat kao nasilnik.

- Imao je običaj da postrojava decu u školi i maltretira ih od malih nogu. Njegovi roditelji su bili hapšeni zbog otmice supruge vlasnika „Planeta sporta“. Majka je pre dve godine oslobođena optužbi da je učestvovala u kidnapovanju, dok je otac osuđen na četiri godine zatvora - podseća naš sagovornik iz istrage.

Osim Slobodana Stojkovića, zbog otmice Svetlane Bošković osuđen je Aleksandar Janković, kao i Stojkovićeva ljubavnica Biljana Vrcelj.

Kurir / D. J.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja