Najnovije vesti

HEROJ SA KOŠARA PREŽIVEO PAKAO, A SAD UBIJEN ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU: Miodrag upucan u dvorištu porodične kuće!
Foto: Kurir/Jelena Ivić

Pucnjava

HEROJ SA KOŠARA PREŽIVEO PAKAO, A SAD UBIJEN ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU: Miodrag upucan u dvorištu porodične kuće!

Crna Hronika

Miodrag Milovanović (39) stradao posle sudara s komšijom Markom Đ. (29), koji je otrčao kući, uzeo pištolj i upucao nesrećnog Miodraga

Miodrag Milovanović (39) iz Beograda, ratni veteran s Košara, ubijen je ispred svoje kuće u Kaluđerici posle svađe s komšijom sa kojim se sudario. Kako saznajemo, za Miodragovo ubistvo osumnjičen je njegov komšija Marko Đ. (29), koji je juče uhapšen.


Pucnjava se dogodila u nedelju u dvorištu Miodragove kuće u Ulici Ratka Mitrovića.


Kobna svađa


- Milovanović se navodno sudario s Markom Đ., koji živi u susednoj ulici. Između njih je otpočela svađa, ali je Miodrag produžio sa suprugom na zadušnice. Očigledno je njegovog komšiju iznervirao sudar, pa se s pištoljem vratio i čekao Milovanoviće da se vrate kući - priča Kurirov izvor.


Marko je sačekao da se Milovanovići vrate s groblja oko 15 časova. Kada je Miodragova supruga izašla iz automobila i ušla u kuću, prišao je i pucao u nesrećnog čoveka.

- Dok mu je žena bila u kući, Marko Đ. je ispalio dva hica u Miodragove grudi i potom pobegao. Komšinica je pozvala suprugu ubijenog i rekla joj da izađe ispred kuće jer vidi da njen suprug nepomično leži u dvorištu. Nesrećna žena odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Milovanoviću nije bilo pomoći - kaže naš sagovornik i dodaje da je ubica uhapšen nakon dana skrivanja.


Komšije i rođaci okupili su se juče u kući porodice Milovanović kako bi izjavili saučešće.

 

foto: Dragana Udovičić


Geler u nozi


- Miodrag je bio dobar čovek, poreklom je iz Kosovske Kamenice, a radio je kao vozač kamiona. U kući je živeo sa suprugom i dva sina, koji idu u drugi i četvrti razred osnovne škole. Dešavalo se da po 15-20 dana odsustvuje od kuće, sve kako bi zaradio za dečicu - priča neutešni prijatelj nastradalog.


Kako kaže, Milovanović je za vreme služenja vojnog roka bio na Košarama u vreme NATO bombardovanja.

- Na Košarama je ranjen, imao je geler u nozi, a ubio ga je komšija na kućnom pragu - rekao je naš sagovornik.


Komšije Marka Đ. ispričale su da mladića nisu videle nekoliko dana.

- Ne znamo gde je, a ni roditelja mu nema od ranog jutra. Otac mu je stolar, on tu ponekad radi sa njim. Nije nam pravio probleme - rekao je komšija.


J. S. - J. I. - Foto: Jelena Ivić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovako je Vučić odgovorio hrvatskom novinaru: " Taj Film nećete da gledate"

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...