UHAPŠENI NASILNICI U LESKOVCU: Tukli čoveka i oduzeli mu 2.500 dinara, pa zapretili da će ga ubiti ako im ne obezbedi 500 evra
Foto: Nebojša Mandić

užasno

UHAPŠENI NASILNICI U LESKOVCU: Tukli čoveka i oduzeli mu 2.500 dinara, pa zapretili da će ga ubiti ako im ne obezbedi 500 evra

Crna Hronika -

Leskovačka policija je u dva odvojena slučaja uhapsila trojicu mlađih muškaraca koje terete za razbojništvo i iznudu u pokušaju, odnosno za krađu novca, mobilnog telefona, ručnog sata i tableta, sve uz upotrebu sile.

U koordinaciji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapšeni su N.M. (1984) i M.S. (1985), koji se sumnjiče za razbojništvo i iznudu u pokušaju, kao i M.P. (1992), osumnjičen za razbojništvo, navodi Jugmedia.rs.

foto: AP

N.M. i M.S. se terete da su u jednom selu kod Leskovca, u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, tridesetdevetogodišnjeg muškarca najpre tukli a zatim mu oduzeli 2.500 dinara. Osumnjičeni su tom prilikom oštećenom uputili pretnju da će ga ubiti, ukoliko im za deset dana ne donese i preda 500 evra.

Sudija za prethodni postupak je N.M. i M.S. odredio pritvor do 30 dana.

Takođe, M.P. se tereti da je sinoć, oko 22 časa, u selu pored Leskovca, maltretirao i tukao dvadesetsedmogodišeg muškarca od kome je, uz pretnju, oduzeo mobilni telefon, ručni sat, tablet i novac.

Ovaj razbojnik je uz krivičnu prijavu, priveden na saslušanje zameniku Osnovnog javnog tužioca u Leskovcu.

(Kurir.rs/Jugmedia.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovako je Vučić odgovorio hrvatskom novinaru: " Taj Film nećete da gledate"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track