DETALJI UŽASA IZ KRUŠEVCA: Sin najavio da će zaklati majku! Evo šta je poručio policajcima nakon krvavog pira
Foto: Privatna Arhiva

imao brojne opsesije

DETALJI UŽASA IZ KRUŠEVCA: Sin najavio da će zaklati majku! Evo šta je poručio policajcima nakon krvavog pira

Crna Hronika -

Bojan Jakovljević (37), osumnjičen za ubistvo majke Borke (56), navodno najavio tragediju koja se kasnije odigrala u Pepeljevcu

Bojan Jakovljević (37) osumnjičen da je 13. februara zaklao majku Borku (56) u dvorištu kuće u Pepeljevcu kod Kruševca, biće podvrgnut psihijatrijskom veštačenju. Meštani sela gde se, usred dana, odigrao masakr nožem, ispričali su da je samo veče pre tragedije, Bojan priveden zbog nasilja u porodici. Da je, neposredno pre nego da presudi majci, bio zbrinut u kruševačkoj bolnici.

- Navodno je rekao da će majku da ubije, a kada je to i učinio, rekao je "Bolje da me niste pustili" – pričaju meštani Pepeljevca u neverici.

- Bio je psihički bolestan, mada je bilo godina kada mu je bivalo bolje. Pravio je gluposti, nije mogao da se skrasi, imao je brojne opsesije koje bi ga držale neko vreme.

U Opštoj bolnici Kruševac nisu mogli da potvrde da li je Jakovljević otpušten sa Odeljenja psihijatrije neposredno pre ubistva, kao i da li se proverava eventualna ispravnost odluke o otpustu pacijenta, ukoliko je ona doneta.

Pokojna Borka Jakovljević (devojačko Stanojević) bila je razvedena. Mlađi sin Danijel (35) živi takođe u Pepeljevcu, ali sa ocem, njenim bivšim suprugom, Draganom. Svojevremeno su iznajmljivali prostor za diskoteku, držali su i kafanu, a Bojan je uzalud pokušavao da pokrene posao sa perionicom.

Novca nije manjkalo, jer je Dragan radio u Švajcarskoj, a pokojna Borkina majka u Austriji. Upravo novac je bio uzrok mnogih svađa majke i sina.

Nezvanično se navodi da je Borka zamerala često Bojanu što nešto zida i tako troši novac.

Inače, Više javno tužilaštvo u Kruševcu pokrenulo je istragu protiv Bojana Jakovljevića (37). Nakon saslušanja, osumnjičenom je određen pritvor.

(Kurir.rs/Novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) TAČI:“SPORAZUM SA BEOGRADOM BEZ PRIZNANJA, ALI KOSOVO U UN-u“?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja