STRAVIČAN SUDAR KOD NIŠA: Pozlilo mu za volanom, udario u drugi auto! POVREĐENO ČETVORO, MEĐU NJIMA I DETE
Foto: Dragana Kocić

gornja toponica

STRAVIČAN SUDAR KOD NIŠA: Pozlilo mu za volanom, udario u drugi auto! POVREĐENO ČETVORO, MEĐU NJIMA I DETE

Crna Hronika -

Četiri osobe od kojih jedna teško, povređene su danas oko 14.10 sati u saobraćajnoj nezgodi u selu Gornja Toponica u ulici Stevana Sinđelića u visini broja 40.

Do nezgode je došlo kada je četrdesetčetvorogodišnji Nišlija upravljajući “opel vektrom” idući iz pravca Aleksinca izgubio kontrolu nad automobilom i direktno se sudario sa “reno meganom” niških registarskih tablica koji mu je dolazio u susret.

foto: Dragana Kocić

Od siline udarca leva strana “opela” je potpuno smrskana, a vozač je ostao zarobljen u gomili zgužvanog metala zbog čega je Hitna pomoć zatražila asistenciju vatrogasaca. Oni su isekli karoseriju automobila i izvukli povređenog čoveka a Hitna pomoć ga je prebacila do Kliničkog centra.

Saša Milutinović, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći je saopštio da su intervenisala dva medicinska tima.

foto: Dragana Kocić

"Obavešteni smo da su u udesu učestvovala dva vozila te da su povređene četiri osobe pa smo u Gornju Toponicu poslali dve ekipe. Najteže je povređen vozač “opela”, on i još dve osobe koje su se nalazile u drugom vozilu prebačene su do Urgentnog centra a treća, s obzirom da se radi o detetu, zbrinuta je na Dečjoj hirurgiji", kazao je Milutinović.

foto: Dragana Kocić

Kako saznajemo, u “reno meganu” su se nalazili mladić koji je upravljao autom, njegova devojka i njena sestra. Oni se nalaze u Kliničkom centru na dijagnostici, i prema prvim informacijama imaju lakše povrede.

O nezgodi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, u toku je policijski uviđaj koji treba da utvrdi kako je došlo do udesa. Prema nezvaničnim informacijama, koji su potvrdili i očevici, vozaču “opela” je pozlilo zbog čega je prešao na levu stranu kolovoza.

foto: Dragana Kocić

Policijski uviđaj je i dalje u toku a saobraćaj se na ovoj deonici odvija nesmetano.

D.K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) 24 LISTE NA BEOGRADSKIM IZBORIMA: Evo ko nije ispunio uslove i neće ga biti na biralištima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track