NEUTEŠNA BAKA DEČAKA (9) KOJI SE OBESIO U ŠUPI: Rekao mi je Hajde da otkopamo tatu da ga poslednji put zagrlim!
Foto: Vladimir Šporčić

TRAGEDIJA KOD OBRENOVCA

NEUTEŠNA BAKA DEČAKA (9) KOJI SE OBESIO U ŠUPI: Rekao mi je Hajde da otkopamo tatu da ga poslednji put zagrlim!

Crna Hronika -

Sabina Dragojlović, baka Uroša (9) koji se ubio u subotu po podne u šupi porodične kuće u selu Skela, navodi da je tražio da otkopaju oca kako bi ga poslednji put zagrlio.

Baka Sabina objašnjava da je Uroš bio dobar učenik, da u školi nikada nije imao problema, ali da je patio zbog oca i da je s vremena na vreme pričao o tome.

foto: Vladimir Šporčić

- Znao je da dođe do mene, legne mi u krilo i priča kako mu tata nedostaje. Urošev tata, moj sin Miroslav, nastradao je u saobraćajnoj nesreći pre tri i po godine. Uroš ga nikad nije prežalio. Skoro mi je rekao: „Hajde, baba, da poteramo kolica na groblje, da otkopamo tatu da ga zagrlim i izljubim, pa ćemo ponovo da ga zatrpamo. Mnogo mi nedostaje.“ Onda je počeo da plače - jedva priča očajna žena dok se guši u suzama.

Otac mu poginuo u saobraćajnoj nesreći
Otac mu poginuo u saobraćajnoj nesrećifoto: Privatna Arhiva

Imao tri sestre

Uroš je imao tri sestre. Bliznakinju, jednu stariju godinu dana od njega i treću, koja ima sedam godina.

- Uroševa majka se preudala pre dve godine i otišla u Bosnu. Drugu godinu zaredom sve tri devojčice je za raspust vodila kod nje u Kalesiju, ali ne i Uroša. Uroš je molio da i njega povede i da mu izvadi pasoš, ali ona to nije stigla. Pre nekoliko dana odvela je devojčice i danas je trebalo da ih vrati. Uroš je bio tužan jer nije mogao da ide s njima - priča nesrećna baka.

(Kurir/J.Rafailović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRCE MALO PREPUKLO MU OD TUGE ZA TATOM: Baba i deda neutešni... Mališan (9) koji se obesio nije mogao da izdrži bol zbog gubitka oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track