DRAMATIČNO! TERZIĆEV SIN PREGAZIO POLICAJCA: Pijan  pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza!
Foto: Kurir

MLADI BOKSER KOLIMA UDARIO PEŠAKA

DRAMATIČNO! TERZIĆEV SIN PREGAZIO POLICAJCA: Pijan pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza!

Crna Hronika -

Nikša Terzić autom naleteo na penzionisanog načelnika Odeljenja za maloletnike koji je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza

Nikša Terzić, sin generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, udario je svojim automobilom penzionisanog policijskog načelnika Ševćeta Mašovića u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

foto: Privatna Arhiva

Kako Kurir nezvanično saznaje, nesreća se dogodila 14. februara, a prema prvim informacijama, skrivio ju je Mašović jer je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza. On je u nesreći teško povređen i prema saznanjima Kurira, preksinoć je operisan u bolnici. - Mašović je pretrčavao ulicu van obeleženog prelaza kada je na njega naleteo Nikša Terzić. Policija koja je obavila uviđaj utvrdila je da je povređeni penzionisani policijski načelnik u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola, jer mu je konstatovano više od jednog promila alkohola u krvi. S druge strane, Terzić u trenutku nesreće nije imao alkohola u krvi - kazao je za Kurir izvor iz istrage.

foto: Dragan Kadić

Prvi rezultati uviđaja i istrage ukazuju da Terzić, koji se inače bavi boksom, nije skrivio nesreću, odnosno da nije imao nikakve šanse da je izbegne. - Formalno, i dalje se radi na prikupljanju dokaza i utvrđivanju svih okolnosti nesreće, nakon čega će biti poznato da li će protiv Terzića biti podneta krivična prijava ili će biti oslobođen svake sumnje. Odluku o tome doneće nadležni tužilac kada pregleda sve izveštaje o nesreći, kao i kada se utvrdi brzina kojom se Terzić kretao u trenutku udesa - dodaje naš izvor.

Povređeni Ševćet Mašović je penzionisani policijski funkcioner, a u centrali beogradske policije dugo godina je bio načelnik Odeljenja za suzbijanje maloletničke delinkvencije. - Mašoviću su konstatovane teške povrede, a očekuje ga još nekoliko operacija - rečeno je Kuriru u bolnici.

I. Milićević

I stariji imao udes prošle godine KOSTADIN SE SUDARIO S DIVLJIM TAKSISTOM

foto: Damir Dervišagić

Saobraćajnu nesreću je pre skoro tačno godinu dana imao i drugi sin direktora FK Crvena zvezda Kostadin Terzić. Nesreća se dogodila 19. februara 2017, kada je „golf“ u kome je bio Terzić prešao u suprotnu traku u Ulici kralja Milana i direktno se sudario s divljim taksistom. U udesu su taksista i njegova mušterija lakše povređeni.

foto: Kurir

I. Milićević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: 40 DANA OD ATENTATA NA OLIVERA IVANOVIĆA: Njegova supruga jako razočarana! Pogledajte i zašto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track