TUGA: Najbolje drugove sahranjuju zajedno
Foto: Privatna arhiva

Poginuli u sudaru kod plandišta

TUGA: Najbolje drugove sahranjuju zajedno

Crna Hronika -

Vukašin J. (23) i Goran P. (23), koji su nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru u selu Margita kod Plandišta, biće sahranjeni najverovatnije danas u 13 časova na lokalnom groblju.

Podsetimo, najbolji drugovi su se sa drugaricama Sanjom D. i Ivanom M. vraćali iz noćnog provoda, kada je njihov „jugo“ ostao bez goriva. Stali su i pozvali prijatelja da im donese benzin. U isto vreme, zaustavio se i Slobodan S., koji je poznavao nastradale i hteo da pomogne. Međutim, na oba vozila naleteo je Marko A., vozač „reno lagune“.

- Vukašin je stajao pored gepeka i držao kanister sa benzinom. Od siline udarca, „reno“ mu je presekao noge i odbacio ga, pa je udario u „jugo“ u kome su bili Goran i povređene devojke. „Jugo“ je odleteo i udario u „mercedes“ - kaže izvor iz istrage.

Povređeni putnici iz ove teške nesreće su hospitalizovani, a u najtežem stanju se nalazi Sanja D., kojoj je operisana ključna kost i izvađena slezina.

- Veruje se da je uzrok ove nezapamćene tragedije neprilagođena brzina jer je put u tom delu prav i nema krivina - dodao je naš sagovornik.

Kurir / J. I.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track