UCENJIVALE SRPSKOG BIZNISMENA, ČEKA IH PAKAO: Tigrica i Štulović će završiti u zatvoru sa UBICAMA!
Foto: Pribvatna Arhiva

odvojene su jedna od druge

UCENJIVALE SRPSKOG BIZNISMENA, ČEKA IH PAKAO: Tigrica i Štulović će završiti u zatvoru sa UBICAMA!

Crna Hronika -

Starlete Anabela Šćekić (39) zvana Tigrica i Tijana Štulović (23), koje su uhapšene zbog sumnje da su beogradskog biznismena (34) ucenjivale snimcima seksa, biće smeštene u sobe s ubicama i ženama koje su počinile najteža krivična dela. One će nekoliko dana biti na prijemnom odeljenju Centralnog zatvora u Beogradu, gde će nakon raznih provera i pregleda, biti prebačene u druge ćelije.

- Tigrica i Tijana su nakon hapšenja smeštene u četvorokrevetne sobe.

Odvojene su jedna od druge, jer se sumnjiče za isto krivično delo. Međutim, kada prođu prijemni odsek, ići će u ženski deo zatvora, u kojem ima žena koje su okrvarile ruke ili počinile teža krivična dela, pa je pitanje koga će izvući za cimerku. Među njima ima onih koje su se čak i tukle, pa su stražarke morale da ih razdvajaju - kaže sagovornik.

Atraktivne drugarice će, prema zakonu, morati da prođu standardnu proceduru, pre nego što se smeste u neku od ćelija CZ-a.

- Mora da im se utvrdi identitet, da se ustanovi da li su to zaista one, a takođe moraju da prođu sve lekarske preglede. Vadi im se krv i rade razne druge analize, a obe će pregledati lekar. Posle nekoliko dana premeštaju se na odeljenje - navodi izvor.

foto: Instagram

U svakom slučaju, uhapšene starlete će štikle od 15 centimetara i provokativnu garderobu morati da zamene za topliju, a o nekom komforu, na koji su dosad navikle, nema ni govora.

- Obe zasad ne drame. Ponašaju se normalno i ne plaču. Međutim, sigurno im neće biti lako da izdrže pritvor od 30 dana koji im je određen jer su navikle da žive na visokoj nozi. Nema govora o tome da će imati mobilni telefon. Imaju pravo na posetu porodice, advokata i dva puta mesečno na paket, kao i druge zatvorenice - objašnjava naš sagovornik.

Ukoliko budu imale sreće, Tigrica i Tijana će ubosti neku od soba u kojima je boravila beogradska starleta i klaberka Nina Prlja (25), koja je pre dve godine hapšena zbog šverca kokaina u Dubai.

- One imaju pravo da kupuju hranu u kantini i da čitaju novine. Ako žele, mogu i da se pomole u crkvi, koja se nalazi u sklopu zatvora - dodaje izvor.

Anabela Šćekić i Tijana Štulović su sa Radovanom Lukajićem (41) iz Lazarevca u pritvoru zbog sumnje da su od beogradskog biznismena (34) pokušali da iznude 20.000 evra kako ne bi objavile snimke seksa sa njim. One se sumnjiče da su tajno snimale seks sa biznismenom, a Tigrica se tereti da je tražila još 300 evra da bi mu vratila telefon u kojem su snimljene perverzije sa njim.

Međutim, na saslušanju su negirali krivicu i tvrdili da su "da su telefon pronašli slučajno".

Tvrde da ne poznaju organizatora

Lukajić je uhapšen je u kafiću poznatog beogradskog hotela u kojem mu je policija postavila zamku i skrivene kamere. Kada mu je biznismen predao novac, policija ga je uhapsila i kod njega pronašla 5.000 obeleženih dolara. Istovremeno, na parkingu hotela uhapšene su starlete i kod njih je nađeno 300 evra.

One su na saslušanju tvrdile da ne poznaju Radovana Lukajića. Svi su u pritovru kako ne bi uticali na svedoke, a Lukajić da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo.

(Kurir.rs/D.Ć.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track