KRVAVA OSVETA NA VIDIKOVCU: Petar Arsić overen zbog ubistva u Nani?
Foto: Jelena Rafailović

Pucnjava

KRVAVA OSVETA NA VIDIKOVCU: Petar Arsić overen zbog ubistva u Nani?

Crna Hronika -

Pucnjavi je prethodila svađa grupe mladića koja je došla u kafić

Petar Arsić (38), zvani Peka, iz Beograda ubijen je juče ujutru ispred kafića „3K“ u beogradskom naselju Vidikovac, kada mu je nakon svađe pucao u glavu S. Đ. (22), koji je u bekstvu.

Kako saznajemo, sumnja se da je motiv zločina povezan sa ubistvom ispred kluba „Nana“ u decembru 2017.

Pucnjavi je prethodila svađa grupe mladića koja je došla u kafić.

- Arsić je bio u lokalu sa prijateljem. Dva sata nakon ponoći u kafić je došlo nekoliko mladića. Iz čista mira prvo su usledile čarke, međusobno psovanje, a onda su se dogovorili da izađu ispred kluba kako bi raščistili račune. Izašli su mladići, a za njima i Arsić sa prijateljem. Skoro na samom ulazu, napadač je pred očevicima ispalio Arsiću hitac u čelo i ubio ga na licu mesta - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

On je dodao da je ubica pobegao.

- Kako bi sprečila njegovo bekstvo, policija je odmah pokrenula akciju „Vihor“ i naredila zaustavljanje i proveru svakog automobila, ali, nažalost, on nije uhvaćen i potraga se nastavlja - objasnio je naš sagovornik.

Ubijeni Arsić je poznat kao Peka i bio je navodno jedan od navijača FK Rad, dok se spekuliše da je S. Đ. bio blizak s Aleksandrom Savkovićem (27), koji je, nakon svađe i sukoba sa obezbeđenjem lokala, ubijen u decembru prošle godine ispred beogradskog kluba „Nana“. Kao i Arsić, sumnja se i da je ubica navijač istog fudbalskog kluba, te se proverava da li je do sukoba došlo u okviru navijačke grupe.

Inače, kako saznajemo, za ubijenim Arsićem policija je ranije raspisala poternicu za nanošenje teških telesnih povreda, pa se proverava da li je motiv ubistva to krivično delo.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: LEDENI DANI U SRBIJI! Evo kada će biti toplije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track