Najnovije vesti

TRAGEDIJA U SREMČICI: Traktorska mašina samlela beskućnika
Foto: J.R.

Užas na stovarištu

TRAGEDIJA U SREMČICI: Traktorska mašina samlela beskućnika

Crna Hronika

Nije imao krov nad glavom i molio je vlasnika stovarišta da tu prespava. Davali su mu hranu i s vremena na vreme nešto malo bi uradio, ali nije bio zaposlen na stovarištu
 

Dragoljub Veličković (63) iz Sjenice poginuo je juče na stovarištu drva u beogradskom naselju Sremčica kada ga je uhvatio cepač, priključak na traktoru za cepanje drva.

 

Tragedija se dogodila oko 11 sati, a kako saznajemo, on nije bio zaposlen na stovarištu. Sagovornik Kurira kaže da je Veličković bio beskućnik rodom iz Sjenice.

 

- Nije imao krov nad glavom i molio je vlasnika stovarišta da tu prespava. Davali su mu hranu i s vremena na vreme nešto malo bi uradio, ali nije bio zaposlen na stovarištu. Na traktoru je radio jedan radnik i neposredno pre tragedije ga je ugasio i otišao u kancelariju po papire za kupca - priča jedan od radnika i dodaje:

 

- Veličković je bio u prodavnicu i vratio se. Niko ne zna šta se dogodilo i zašto je upalio traktor jer on nije radio na njemu. Kada su radnici izašli, imali su šta da vide - cepač je raskomadao nesrećnog čoveka. Zvali su Hitnu pomoć, ali, nažalost, nije mu bilo pomoći - kaže naš sagovornik.


Prema njegovim rečima, Veličković je voleo da popije, ali, kako kaže, ne zna da li je alkohol uticao na to da upali traktor.

 

 

Kurir / J. R.

 

Foto: J.R.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...