U BOGATIĆU MARIHUANA DO KROVA: Policija otkrila laboratorije, 2 uhapšena, 1 u bekstvu
Foto: MUP Srbije

Osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati

U BOGATIĆU MARIHUANA DO KROVA: Policija otkrila laboratorije, 2 uhapšena, 1 u bekstvu

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, na teritoriji opštine Bogatić, otkrili su dve laboratorije za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, zaplenili oko 29,3 kilograma sirove i oko 9,8 kilograma osušene marihuane i uhapsili dve osobe.

foto: MUP Srbije

Policija je u pomoćnom objektu porodičnog domaćinstva M.M. (1980) iz Bogatića pronašla laboratoriju sa opremom za proizvodnju marihuane, četiri stabljike ove droge težine 1.300 grama i 300 grama osušene marihuane, saopšteno je iz MUP-a.

foto: MUP Srbije

Na drugoj lokaciji, na tavanu kuće, koja je vlasništvo B.P. (1970), a gde je zatečen osumnjičeni N.T. (1993) iz okoline Bogatića, pripadnici MUP-a otkrili su laboratoriju sa 103 stabljike marihuane u sirovom stanju težine oko 28 kilograma i 9,5 kilograma osušene marihuane, kao i kompletnu opremu za uzgajanje ovog narkotika.

foto: MUP Srbije

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenim M.M. i N.T. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

foto: MUP Srbije

Za osumnjičenim B.P. je, po nalogu tužilaštva, raspisana potraga.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja