POSEKAO MI JE SINA, PRETI NAŠOJ PORODICI: Vapaj očajne majke dečaka iz Boleča! IZVUKAO GA JE IZ AUTOBUSA PA NAPAO NOŽEM!
Foto: Jelena Rafailović

drama

POSEKAO MI JE SINA, PRETI NAŠOJ PORODICI: Vapaj očajne majke dečaka iz Boleča! IZVUKAO GA JE IZ AUTOBUSA PA NAPAO NOŽEM!

Crna Hronika -

Adilj Saitović (16) iz Ritopeka zadobio je posekotinu po levoj ruci kada je pokušao da se odbrani od Milana L. (24), koji je pokušao da ga izbode nožem dok ga je vukao da izađe iz autobusa.

Napadač je ubrzo uhapšen, ali i pušten da se brani sa slobode. Napad se dogodio prekjuče, oko 18 sati, u autobusu GSP na liniji 304 u Boleču.

foto: Jelena Rafailović

- Moj sin je sa drugom išao u Vinču u kafić i, kada su se vraćali, u autobusu je bio Milan L., koji poslednjih mesec dana maltretira našu porodicu. Tražio je od mog sina da izađe iz autobusa. Pozvao je druga da ga sačeka kolima na stajalištu u Boleču. Adilj nije želeo da izađe - kaže Snežana, majka povređenog Saitovića. Ona dodaje da je Milan L. potom pokušao Saitovića da izvuče iz autobusa.

- Kada nije uspeo, izvadio je nož i pokušao da ga ubode u vrat. Adilj je digao ruku da bi se zaštitio i posečen je po levoj ruci. Milan je seo u kola i pratili su neko vreme autobus. Dete me je tada zvalo i rekao mi je šta se desilo - priča Snežana.

foto: Jelena Rafailović

Prema njenim rečima, Adilj je bio sa drugom i iz autobusa su pobegli u tržni centar „Aviv park“ na Zvezdari da traže pomoć. Snežana objašnjava da je Milana L. prijavljivala više puta policiji i da je nakon svake prijave on sve gori.

Kurir / J. R.

Foto: Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) BEOGRAD ČEKA NOVOG GRADONAČELNIKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track