UCENJIVAO NAŠEG POZNATOG FUDBALERA: Uhapšen Nemanja Marković (25)! Tražio 5.000 evra da ne objavi fotke seksa sportiste?!
Foto: Facebook

PRONAĐEN TELEFON

UCENJIVAO NAŠEG POZNATOG FUDBALERA: Uhapšen Nemanja Marković (25)! Tražio 5.000 evra da ne objavi fotke seksa sportiste?!

Crna Hronika -

Policija je uhapsila Nemanju Markovića (25) zbog sumnje da je ucenjivao jednog poznatog srpskog fudbalera koji trenutno igra za češkog prvoligaša.

Sumnja se da je Marković ucenjivao fudbalera tražeći da mu isplati 5.000 evra i preteći da će u suprotnom u javnosti objaviti njegove kompromitujuće fotografije.

Prema pisanjima beogradskih medija, reč je o fotografijama seksa poznatog fudbalera, koji je Markoviću početkom meseca uplatio 300 evra, ali je ovaj nastavio da insistira da mu se uplati cela suma.

Kod uhapšenog su pronađeni mobilni telefon sa snimcima fudbalera, kao i kompletna prepiska.

Prema našim saznanjima, Marković je bivši predsednik omladine Beograda Nove stranke, bio je nekoliko godina član, a na toj funkciji nesto manje od godinu dana.

Pre tri meseca smenjen je sa te funkcije i od tada je napustio stranku, a sa njim niko iz stranke nije u kontaktu.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE MUNJEVITU AKCIJU SRPSKE POLICIJE NA TAJNOM ZADATKU: Ovako je pao UCENJIVAČ koji je tražio 20.000 EVRA u zamenu za snimke iz nađenog telefona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track