HTEO 5.000 EVRA: Političar ucenjivao fudbalera Zvezde slikama penisa!
Foto: Privatna arhiva

AFERA: Bivši zvezdaš Mihailo Ristić u centru skandala

HTEO 5.000 EVRA: Političar ucenjivao fudbalera Zvezde slikama penisa!

Crna Hronika -

Nemanja Marković (25) uhapšen pod sumnjom da je od sadašnjeg igrača praške Sparte tražio pet hiljada evra da u javnost ne pusti njegove golišave fotografije

Nemanja Marković (25) uhapšen je zbog sumnje da je ucenjivao bivšeg igrača Crvene zvezde Mihaila Ristića (23) porno-fotografijama i snimcima. Marković je, kako saznajemo, od aktuelnog igrača Sparte iz Praga tražio 5.000 evra da kompromitujuće fotografije mladog fudbalera ne bi završile na društvenim mrežama i u medijima.

Ristić je navodno Markoviću početkom meseca platio 300 evra, ali je Marković počeo da ga pritiska za novac, posle čega je Ristić sve prijavio policiji.

Marković sa Dejanom Rambom Petkovićem
Marković sa Dejanom Rambom Petkovićemfoto: Privatna arhiva

Slao slike devojci

- Ristić je jednoj devojci slao svoje golišave fotografije, a ona ih je potom predala Markoviću, koji je počeo da ga ucenjuje. Inače, oni se poznaju odranije, čak su se nedavno družili u Pragu, gde Ristić sada igra, o čemu svedoči zajednički selfi s Instagrama. Ta slika je nastala pre oko dve nedelje, tačnije 18. februara. Marković je od Ristića počeo da traži novac čim se vratio u Beograd. Policija je u njegovom telefonu pronašla sporne fotografije i poruke na osnovu kojih je uhapšen zbog pokušaja ucene - kaže sagovornik Kurira.

Marković sa fudbalerom Radonjićem
Marković sa fudbalerom Radonjićemfoto: Privatna arhiva

Posle hapšenja, Marković je, kako saznajemo, navodno priznao krivicu, ali je rekao da su oni dugogodišnji prijatelji i da je samo hteo da se našali. Nakon saslušanja, određen mu je pritvor do 30 dana. Mihailo Ristić nije jedini fudbaler s kojim se Marković družio.

- Često je odlazio na Marakanu, a nedavno se hvalio da je odlučio da iz privatnog biznisa, pošto radi u porodičnoj firmi, uskoro uplovi u menadžerske vode. Navodno, pričao je da je ostvario dobre kontakte u svetu fudbala i da namerava da ubuduće tako zarađuje novac. Niko nije ni slutio na koji način zapravo namerava da „prodaje“ igrače - otkriva Markovićev poznanik.

Marković sa Borisom Tadićem
Marković sa Borisom Tadićemfoto: Privatna arhiva

U društvu poznatih

Osumnjičeni za ucenu na društvenim mrežama ima zajedničke slike i sa Zvezdinim igračem Nemanjom Radonjićem, ali i sa Dejanom Rambom Petkovićem. Da uživa u društvu poznatih, svedoče i njegove fotografije s Borisom Tadićem, kao i Đorđem Balaševićem.

Kurir je juče pokušao da kontaktira i s Ristićem, ali on nije odgovarao na pozive i poruke Kurira.

Marković sa Đorđem Balaševićem
Marković sa Đorđem Balaševićemfoto: Privatna arhiva

Bio član Nove stranke

ŽIVKOVIĆ: AKO JE TAČNO, KAZNITE GA NAJSTROŽE

Nemanja Marković bio je predsednik omladine Beograda Nove stranke, a njegova fotografija je do juče stajala na sajtu ove stranke. Zoran Živković, predsednik Nove stranke, za Kurir je potvrdio da je on bio član NS do pre tri meseca.

- Smenjen je s funkcije predsednika omladine Nove stranke zbog podrške drugom kandidatu na izborima za predsednika prošle godine. Zato više nije funkcioner naše stranke. Ako su ovi navodi tačni, tražim da bude najstrože kažnjen - rekao je Zoran Živković za Kurir.

BIOGRAFIJA

NEMANJA MARKOVIĆ

- završio Fakultet političkih nauka

- zaposlen u porodičnoj firmi

- smenjen s funkcije predsednika omladine Nove Stranke

MIHAILO RISTIĆ

- proslavio se u dresu Crvene zvezde

- u junu prošle godine prešao u ruski Krasnodar

- u januaru ove godine prešao na pozajmicu u Spartu iz Praga

Kurir / J. Spasić - J. Ivić

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE MUNJEVITU AKCIJU SRPSKE POLICIJE NA TAJNOM ZADATKU: Ovako je pao UCENJIVAČ koji je tražio 20.000 EVRA u zamenu za snimke iz nađenog telefona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja