NARKO-DILER IZ BEOGRADA U PRITVORU: Zaplenjeni kilogram heroina i 4,5 kg smese paracetamola
Foto: Fonet

Akcija MUP

NARKO-DILER IZ BEOGRADA U PRITVORU: Zaplenjeni kilogram heroina i 4,5 kg smese paracetamola

Crna Hronika -

Prilikom kontrole automobila kojim je upravljao B. B. (36), policija je u konstrukcionoj šupljini iza CD uređaja pronašla kesu sa 11 paketića heroina ukupne težine oko 55 grama, a u prtljažnom prostoru kesu sa oko tri kilograma smese paracetamola i kofeina

Pripadnici MUP u Beogradu zaplenili su više od kilogram heroina, oko 4,5 kilograma smese paracetamola i kofeina i uhapsili B. B. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

- Prilikom kontrole automobila kojim je upravljao B. B. (36), policija je u konstrukcionoj šupljini iza CD uređaja pronašla kesu sa 11 paketića heroina ukupne težine oko 55 grama, a u prtljažnom prostoru kesu sa oko tri kilograma smese paracetamola i kofeina. Pretresom garaže auto-servisa osumnjičenog, policija je pronašla ispod haube drugog automobila žensku torbu sa oko kilogram heroina i dve vagice za precizno merenje - navodi se u saopštenju MUP.

U garaži je pronađeno i oko 1,5 kilograma smese paracetamola i kofeina. Osumnjičenom B. B. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kurir / J. R.

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) TRAŽILI MITO OD 10.000 EVRA DA LEGALIZUJU BESPRAVNI OBJEKAT! Ovako je policija pohapsila inspektore sa Novog Beograda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja