Najnovije vesti

velika akcija srpske policije

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE PAO GRAĐEVINSKI INSPEKTOR ZBOG PRIMANJA MITA: Uzimao sve po 500 EVRA! Izašao s ručka iz kafane pa mu na ulici tutnula u ruke svežanj novčanica!

Crna Hronika

BEOGRAD - U velikoj akciji srpske policije u Beogradu danas su uhapšene tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela primanje i davanje mita.

foto: Printscreen MUP Srbije

Službenici opštine Novi Beograd N.J.(1962) i M.Š (1976) su preko S.Z.(1966) i još jednog posrednika, zahtevali od investitora bespravno sagrađenog objekta novčani iznos od 10.000 evra, kako bi u okviru svojih službenih ovlašćenja izvršili službenu radnju koju inače ne bi smeli da izvrše i tako omogućili nastavak izgradnje tog bespravnog objekta.

foto: Printscreen MUP Srbije

Osumnjičenima N.J., M.Š i S.Z. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Na snimku MUP-a se vidi kako građevinski inspektor N.J. i inspektor Službe za izvršenje opštine Novi Beograd M.Š. sede u jednom kafiću na Čukarici, nakon čega M.Š. izlazi kako bi se našao sa S.Z. i dogovorio preuzimanje mita.

Nakon toga M.Š. se vraća u kafić, gde jedno vreme sedi ponovo sa N.J., a nakon toga izlazi ispred kafića i preuzima 3.500 evra od S.Z, u svežnju od po 500 evra.

Po preuzimanju novca se vraća u kafić i predaje ispod stola N.J. deo preuzetog novca.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...