EVO ZAŠTO JE POP JORDO OCINKARIO POŽEŠKE DILERKE: Sveštenik se u ćeliji molio da ga žena ne ostavi
Foto: Fotomontaža

Zašto je sveštenik propevao

EVO ZAŠTO JE POP JORDO OCINKARIO POŽEŠKE DILERKE: Sveštenik se u ćeliji molio da ga žena ne ostavi

Crna Hronika -

Sveštenik Jordović sve vreme strahovao da mu supruga neće oprostiti što je vodio buran ljubavni život i što je za zgodne majku i ćerku pristao da prevozi narkotike

Sveštenik Milan Jordović, koji je sa veroučiteljem i transvestitom Zoranom Marinkovićem uhapšen krajem februara pod sumnjom da je za Svetlanu i Anu Popadić prevozio 27 kilograma skanka s Kosova, otkad je u pritvoru sve vreme je u strahu da ga supruga ne ostavi.

Kako saznajemo, Jordović se nije toliko plašio zatvorske kazne, već mu je jedino stalo da zbog izbijanja afere ne ostane bez porodice i supruge.

Imaju sina

- Pop je svakodnevno u pritvoru pratio šta novine pišu o njemu i švercu skanka i znao je da sve to čita i njegova supruga. A tu se svašta moglo pročitati i sve je uglavnom bilo tačno. Pop Jordo je sve vreme brinuo kako će njegova žena da reaguje nakon što je saznala za njegov tajni život. Nije se previše plašio da objasni kako je došlo do toga da prevozi drogu, već je strahovao od njene reakcije zbog saznanja da se švalerisao i da je imao buran ljubavni život. U ćeliji se svakog dana molio da ga supruga ne ostavi - kaže izvor Kurira iz istrage.

foto: Instagram

Upravo zbog toga Jordović je bio spreman na svaku saradnju, pa je na saslušanju sve detaljno priznao.

- Zoran me je pozvao i rekao mi da treba negde da ga vozim. Potom mi je rekao da je upoznao Anu, da su ona i njena majka Svetlana imućne i da su mu predložile da odradimo posao za njih. Trebalo je da prevezemo lekove za rak, koji su skupi, uz naknadu od 5.000 evra. Pitao sam ga da to možda nije droga, ali mi je odgovorio da ne zna. Posle nekoliko dana mi je priznao da je ipak droga - ispričao je Jordović.

foto: Instagram

Svi u istoj zgradi

Policiji je sve do detalja priznao i osumnjičeni veroučitelj Zoran Marinković, a obojica su sklopila nagodbu s tužilaštvom, po kojoj će biti osuđeni na godinu dana kućnog zatvora. Inače, njih dvojica se i dalje nalaze u pritvoru u Čačku, a u istoj zgradi, nekoliko ćelija dalje, nalaze se Svetlana i Ana Popadić, za koje su prevozili narkotike.

Advokat za Kurir

SVETLANA NIJE BOGATA

Advokat Slavko Petrić, koji brani Svetlanu Popadić, kaže za Kurir da će uložiti žalbu na rešenje o određivanju pritvora. On tvrdi i da majka i ćerka ne poseduju bogatstvo, kao i da se one „dobro drže u pritvoru“.

- Od šest automobila koji su oduzeti prilikom hapšenja i koji vrede ukupno svega oko 20.000 evra, samo jedan je Svetlanin, „sitroen berlingo“. Nijedan od njih nema duplo dno. U kući, koju ona deli s mužem, pronađeno je oko 1.000 evra - kaže Slavko Petrić.

Kurir / Denis Čeković

Foto: Fotomontaža, Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) 30.000 DINARA MESEČNO PUNIH 10 GODINA! Evo koje majke mogu da se nadaju novčanoj pomoći države

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track