BIZARNE NESREĆE POTRESAJU SRBIJU: Svinje jedu ljude po oborima! Tela raskomadana do neprepoznatljivosti!
Foto: Profimedia

Serija stravičnih napada

BIZARNE NESREĆE POTRESAJU SRBIJU: Svinje jedu ljude po oborima! Tela raskomadana do neprepoznatljivosti!

Crna Hronika -

U poslednjih 15 dana tri muškarca preminula od srčanog udara dok su boravila u oboru sa svinjama, životinje im raskomadale i pojele delove tela

U poslednjih 15 dana u Srbiji su se dogodile tri stravične nesreće u kojima su svinje rastrgle i pojele trojicu muškaraca koji su spletom nesrećnih okolnosti umrli u oboru nakon što im je pozlilo. Njihova tela bila su izujedana i raskomadana do neprepoznatljivosti!

Poslednji u nizu napada dogodio se pre nekoliko dana, kada je stradao Miodrag S. I. (61) u mestu Vračev Gaj kod Bele Crkve. Nesrećni čovek preminuo je prirodnom smrću kada se našao u svinjcu.

- Leš je bio unakažen do neprepoznatljivosti jer su svinje pojele njegovo lice. Glava je bila odrana i izujedana, a obe šake i polni organ su odgriženi. Bilo je zaista jezivo - naveo je naš izvor.

Serija „Ubice mog oca“

ADVOKATA RASTRGLE KRMAČE

Interesantno je da se samo nekoliko dana posle emitovanja epizode serije „Ubice mog oca“, u kojoj su svinje pojele advokata Romčevića, u Srbiji dogodio prvi nesrećan slučaj u kojem su ove životinje pojele ljude. Glumac Andrija Milošević igra đavoljeg advokata koji je šurovao s kriminalcima. On je bio otet i zarobljen a iz osvete je završio kao hrana gladnim svinjama.

Jede i svoju decu

Veterinari kažu da nije neuobičajeno da se svinja hrani ljudskim mesom.

- Svinja je svaštojed, ako je gladna, poješće bilo šta. U ovim konkretnim slučajevima smatram da su svinje jele ljudsko meso ili zbog toga što su nedovoljno hranjene, ili što su imale neadekvatnu ishranu - objašnjava jedan niški veterinar.

Takođe, svinje su veoma agresivne i ne prezaju od toga da napadnu čoveka.

- Više se plašim svinja nego krava. Svinja hoće da ujede čoveka, naročito kada smatra da je ugrožena. Zbog toga smo veoma pažljivi kada pristupamo njihovom lečenju jer je bilo naših kolega koje su svinje izujedale - rekao je on.

Surovi obračun

ITALIJANSKI MAFIJAŠ BACIO RIVALA SVINJAMA

Simone Pepe, pripadnik italijanske mafijaške organizacije Ndrangeta iz Kalabrije na jugu Italije, pre nekoliko godina otarasio se svog rivala Frančeska Rakoste iz protivničkog klana na jeziv način - nakon što je premlaćen gvozdenim šipkama, Rakosta je bačen gladnim svinjama, koje su ga živog proždrale.

Plen i kokoške

Koliko daleko idu u zadovoljavanju svog apetita, dokazuje i kanibalizam.

- Nije retka pojava da svinja pojede sopstveno leglo, a kamoli čoveka. Opšte je poznato da u slučaju masovnih nesreća, ratnih dejstava i slično svinje često jedu ljudske leševe - zaključuje stručnjak.

foto: Shutterstock

Jožef Ezveđ Joška, veterinar zoološkog vrta u Beogradu, kaže da treba izbegavati ulazak u svinjac.

- Sve zavisi i od toga kako se i koliko hrane. Moj savet je da nikako ne treba ulaziti u obore u kojima ima više od dve svinje. Kada ih ima više, odmah počnu da grizu. Bio sam svedok kada je kokoška samo promolila glavu kroz ogradu svinjca i da joj je krmača odmah pojela glavu - kaže ovaj stručnjak i dodaje:

- U vojsci sam bio angažovan na farmi sa 600 svinja. Dešavalo se da mi skroz izgrizu čizme i garderobu i izujedaju me po nogama dok sam ih hranio. Zato treba biti veoma oprezan.

Crna serija Krvavi napadi

- Miodrag S. I. (61) umro je u četvrtak u svinjcu svog komšije u mestu Vračev Gaj kod Bele Crkve, a životinje su bukvalno rastrgle njegov leš

- Srbobrana L. (75) iz sela Višnjićevo kod Šida 5. marta su raskomadale svinje u oboru na porodičnom imanju. Srbobranov unakaženi leš u svinjcu pronašao je njegov sin. Svinjac je bio sav u krvi, a starac je bio izujedan svuda po telu, glavi, nogama i rukama

- U četvrtak, 1. marta, pronađen je mrtav Lazar M. (25) iz Iriga u svinjcu na porodičnom imanju. On je prethodne večeri otišao u obor da namiri životinje, gde je iznenada umro. Svinje su ga mrtvog ujedale sve do narednog dana, dok porodica nije našla leš. Pretpostavlja se da je doživeo moždani ili srčani udar

Kurir / Dragana Kocić

Foto: Profimedia, Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV NA LICU MESTA) UŽAS NA VRAČARU! U dvorištu porodične kuće pronađeno telo muškarca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track