Najnovije vesti

JEZIVO! OŠTRIO NOŽ DA UBIJE MAJKU, PA ZAKLAO KOMŠIJU KOJI MU JE POMAZIO PSA: Komšije ubice iz sela kod Vranja u STRAHU!
Ubijeni Mitić, Foto: Tatjana Stamenković

STRAVIČAN ZLOČIN

JEZIVO! OŠTRIO NOŽ DA UBIJE MAJKU, PA ZAKLAO KOMŠIJU KOJI MU JE POMAZIO PSA: Komšije ubice iz sela kod Vranja u STRAHU!

Crna Hronika

Policija iz Vranja od nedelje popodne traga za Nenadom Cikotićem (43), osumnjičenom da je kobnog dana sa 24 uboda nožem usmrtio komšiju Milivoja Mitića (64), preklao ga i obezglavljenog ostavio na ulici u selu Donje Trebešinje.

Obudkcija surovo ubijenog Mitića završena je u ponedeljak i on je danas sahranjen na seoskom groblju.

Njegove komšije su potpuno šokirane zločinom, ali i u strahu od odbeglog osumnjičenog ubice.

-Cikotić je u nedelju naoštrio nož i ušao u kuću, u kojoj živi sa bratom blizancem i majkom. Majci je rekao da je spremio nož za nju. Naredio joj je da odmah krene za Vranje i u kontejnerima skupi hranu za njegove kerove, inače će je ubiti. Jadna žena je uplašena odmah krenula, a on je ostao da se bavi kučićima. Imao je oko 20 kerova, koje je držao u lokalu u prizemlju kuće, koju im je napravio pokojni otac. Majka je sa drugim sinom živela na spratu, oni su oboje fini, ali su stalnom strahu od Nenada. Nenad je uvek bio čudak, iz kuće nije izašao poslednjih sedam godina, ima kosu do pola leđa, ni sa kim ne priča, počinju priču komšije.

foto: Tatjana Stamenković

Milivoje Mitić pored kuće Cikotića prošao je na povratku kući, u kojoj živi sa sinom.

- Išao je uz ogradu Cikotićevog dvorišta. Jedno njegovo kuće je bilo blizu ograde, uz ulicu i Milivoje je pružio ruku i pomazio ga. Tada je Cikotić napao Milivoja. Sa naoštrenim nožem, kojim je prethodno pretio majci, izleteo je iz dvorišta i na ulici napao Milivoja. Ubo ga je 24 puta, i onda zaklao tako da mu je jabučicu izvadio, bukvalno mu je odsekao glavu, opisuju šokirane komšije.

Kažu i da u tom trenutku niko od njih nije bio napolju, da bar pokuša da pomogne Milivoju.

-Samo je Nenadov brat u poslednjim sekundama video šta se desilo. Cikotić je posle zločina ušao u svoje dvorište, obrisao nož vodom iz bunara i bratu rekao: "Sredio sam Milivoja. Trovao mi je psa". Onda je pobegao niz livadu, kažu komšije.

foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Od tada traje potraga za osumnjičenim ubicom.

-Jesmo u strahu. Vrlo je moguće da se ovde negde krije. Pa on iz kuće nije izašao godinama , a kamoli iz sela. Nije nam svejedno, ali policija je tu svuda, sve pregledaju, danonoćno. Sigurni smo da će brzo da ga nađu i uhapse, kažu komšije.

Za ubijenog Milivoja svi meštani Donjeg Trebešinja imaju samo lepe reči.

-Milivoje je skoro deset godina gledao suprugu, koja je bila šlogirana. Umrla je pre pola godine. Starija ćerka im je udata, a Milivoje je živeo u kući sa sinom koji se još nije oženio. Primao je samo pola penzije, 4.500 dinara, čekao je punu penziju ali je nije dočekao, kažu komšije.

Sa osumnjičenim ubicom još odranije niko nije imao nijednu lepu reč.

-Otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći. On je od tada maltertirao majku i brata na najgori način. Terao je majku da bere grane i vuče drva za ogrev, da po kontejnerima skuplja hranu za njegove kučiće. Niko sa njim nikad nije ni hteo da se druži, svi u selu su ga se bojali. Majka mu se tek sinoć vratila iz Vranja. Kuka žena, kaže: Taj nož je oštrio za mene. Što mene ne ubi?, pričaju komšije.

(Kurir.rs/BKTVNews)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) „VELIKI BRAT“ U Vladi Srbije! Vulin špijunira Zoranu i Jadranku?!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...