OTAC SILOVANE MALOLETNICE OČAJAN: Presuda je smešna, vređa moju ćerku
Foto: Shutterstock

Strašno

OTAC SILOVANE MALOLETNICE OČAJAN: Presuda je smešna, vređa moju ćerku

Crna Hronika -

Sramno je što je monstrumu smanjena kazna, kaže Saša Mratić

Saša Mratić iz Aleksandrovca, otac maloletne S. M. (15), koju je očuh Vladan Zdravković (46) iz Bukovca kod Despotovca od oktobra prošle godine nekoliko puta seksualno zlostavljao, kaže za Kurir da je presuda kojom je Zdravkoviću smanjena kazna sa 15 na 11 godina zatvora nepravedna.

- Presuda je smešna i vređa žrtvu, kao i sve nas koji smo prošli ovu golgotu. To je sipanje soli na ranu! - kaže Mratić za Kurir.

Podsetimo, Zdravković je pastorku prvi put silovao u kući u Bukovcu kad je imala samo devet godina. Godinu dana kasnije, u selu Bogava, to je uradio i drugi put, u kolima na Badnji dan. On je novembra prošle godine prvo osuđen na 15 godina robije, ali mu je kazna smanjena zbog neutvrđenih činjenica. Po njegovom hapšenju, Centar za socijalni rad u Despotovcu poslao je devojčicu u hraniteljsku porodicu, a po završetku školske godine biće vraćena majci Danijeli.

- Neću dozvoliti Centru za socijalni rad da mi ćerku na silu pošalje kod majke u isti pakao ukoliko ona to sama ne želi. Svaki put kad ode kod nje, vrati se neraspoložena i prljava - kaže otac silovane devojčice.

Kurir / D. S.

Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) DA LI ĆE SRBIJA POVUĆI POTPIS SA BRISELSKOG SPORAZUMA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track