Najnovije vesti

NAPISAO JE PORUKU, PA SINOĆ PUCAO U ANU I OSTAVIO JE U LOKVI KRVI: Ja sam je ubio! Borko... Ali sudbina je htela drugačije i tad je naišla komšinica Milica!
Foto: Jelana Rafailović

Nezapamćen napad u Gardinovcima kod Titela

NAPISAO JE PORUKU, PA SINOĆ PUCAO U ANU I OSTAVIO JE U LOKVI KRVI: Ja sam je ubio! Borko... Ali sudbina je htela drugačije i tad je naišla komšinica Milica!

Crna Hronika

NOVI SAD - Žitelji Gardinovaca kod Titela od sinoć su u potpunom šoku i neverici posle nezapamćenog pokušaja ubistva koji se dogodio kada je Borko M. iz lovačkog karabina pucao u stomak Ani H. (50), koja je živela i radila u tom selu.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, njih dvoje nisu bili u vezi. Tačnije, navodno je Borko želeo vezu sa Anom, ali ona to nije htela. Inače, Ana (50) u Gardinovce je došla poslom i tu je i ostala. Prvo je jednom Novosađaninu čuvala i negovala stare roditelje koji su tu živeli, a kada su oni umrli on joj je dozvolio da tu ostane da živi i brine o njegovoj porodičnoj kući jer je reč, kako kažu meštani, o izuzetno poštenoj i vrednoj ženi, koja je pomagala svakom, bez obzira da li bi joj platili.

Meštani kažu da je Ana razvedena, da ima dvoje odrasle dece i da je reč o izuzetno finoj ženi koja se izdržavala negujući i čuvajući starije meštane za nešto novca koji je dobijala od njihove dece. 

Kako se saznaje u selu, Ana je negovala i Borkove roditelje za novac, a kada mu je umro otac, ona je nastavila da pazi njegovu majku. 

Međutim, sinoć je došlo do neverovatnog obrta koji niko u selu nije očekivao. Borko je naoružan karabinom razvalio kapiju i uleteo u kuću koja je Ani poverena na čuvanje, a u kojoj je živela tri godine. Navodno, po selu se priča i da je Borko, kog opisuju kao osobenjaka, hteo nešto više sa Anom, ali da je ona to odbila. 

Šta se dešavalo u samoj kući to niko ne zna, osim što komšije tvrde da su u prvi mah čule buku. Borko je osumnjičen da je Ani iz karabina pucao u stomak, tako je ostavio u lokvi krvi, a pored nje navodno i sledeću poruku: "Ja sam je ubio! Borko".

Ranjenu Anu spasla je komšinica Milica koja je prvo čula buku, a zatim i zapomaganje. Pronašla ju je kako u krvi leži na krevetu i doslovno rukama drži svoju utrobu pošto joj je Borko puškom razneo stomak. Odmah je pozvala Hitnu i Ana je sinoć prevezena i primljena u Klinički centar Vojvodine s teškim telesnim povredama unutrašnjih organa abdomena. Na sreću, ona je danas u stabilnom stanju.  

Osumnjičeni Borko brzo je uhapšen a u blizini mesta napada pronađen je i bicikl kojim je bežao.

Istraga je u toku.

(Kurir.rs/J. Rafailović/Foto: J. Rafailović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo šta Marko Đurić kaže o kosovskoj policiji dan posle hapšenja i maltretiranja!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...