Najnovije vesti

BRUTALAN NAPAD NA BENZINSKOJ PUMPI KOD BAČKE TOPOLE: Napadači izudarali ljude dok su spavali u kolima, izbušili im gume, razbili staklo, opljačkali i pobegli
Foto: Nebojša Mandić

napad

BRUTALAN NAPAD NA BENZINSKOJ PUMPI KOD BAČKE TOPOLE: Napadači izudarali ljude dok su spavali u kolima, izbušili im gume, razbili staklo, opljačkali i pobegli

Crna Hronika

Bračni par iz Kruševca brutalno je napadnut jutros kada su stali da se odmore od dugačkog puta na jednoj benzinskoj pumpi kod Bračne Topole. Nakon što su im uništili kola, napadači su udarili suprugu a ko zna šta bi se desilo da se njen muž nije probudio i pojurio ih.

Jasmina J. kaže za Kurir da su jutros oko 3 sata njeni roditelji, koji su se vraćali iz Štutgarta za Kruševac, brutalno napadnuti na jednoj benzinskoj pumpi udaljenoj oko 20 kilometara od Bačke Topole.

"Kako bi se odmorili, jer su mislili da su u Srbiji tj. svojoj domovini sigurni, parkirali su na pumpu. Posle par minuta izbušena im je guma i zadnje staklo suvozača je razbijeno, pritom je mojoj majci nanet udarac u glavu i odneta torba sa svom dokumentacijom i parama", piše u mejlu koji nam je poslala ova žena.

Njena majka je uspela da prodrma svog supruga i probudi ga, a on je odmah krenuo za lopovima.

Međutim, oni su pobegli. Kako tvrdi Jasmina, policija je došla na lice mesta odmah i napravili su zapisnik a u neformalnom razgovoru sa njenim roditeljima rekli su da se to dešava "svake noći".

Jasmina kaže da je policija savetovala njenim roditeljima da potraže ukradenu torbu jer lopovi obično samo uzmu novac. I zaista su je pronašli oko 10 kilometara od prvog izlaza na autoput, a u njoj je bilo sve sem para.

"Ovim želim da upozorim ljude koje idu u domovinu, da bi nostalgiju umirili i taj tesko zarađen evro tamo potrošili da se čuvaju...jer na kraju ostaje samo tuga i razočarenje...", napisala nam je Jasmina.

(Kurir.rs)

Foto ilustracija Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SEDELI SU MIRNO U KAFIĆU, A ONDA JE NASTAO POTPUNI HAOS! Leteli stolovi, potegnut i pištolj u Aranđelovcu!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...