Vlasnicima menjačnica i zlatara u Borči zapaljeni automobili! Dvojica mladića polili vozila  benzinom pa ih zapalili! Kamere sve snimile!
Foto: J.R.

Paljevine u beogradskom naselju

Vlasnicima menjačnica i zlatara u Borči zapaljeni automobili! Dvojica mladića polili vozila benzinom pa ih zapalili! Kamere sve snimile!

Crna Hronika -

Automobile su zapalila dvojica mlađih muškaraca, a plamen umalo nije zahvatio i njihovu porodičnu kuću

Braći Nebojše Spasića iz Borče, o kome je Kurir pisao prošle godine, a koji je brutalno pretučen ispred lokala pokušavajući da odbrani braću, zapaljeni su automobili „mercedes“ i „seat“.

Kako saznajemo od ove porodice, automobile su zapalila dvojica mlađih muškaraca, a plamen umalo nije zahvatio i njihovu porodičnu kuću.

- Dvojica mlađih muškaraca došla su do automobila mojih devera, najpre su benzinom polili „seat“, pa „mercedes“, a potom ih zapalili. Sve su zabeležile kamere, ali mladiće niko iz moje porodice ne poznaje, a još manje nam je poznat motiv - rekla je juče za Kurir Nada, supruga Nebojše Spasića. Ona dodaje da se na snimku vidi podmetanje požara, ali i trenutak kada se jedan od mladića zapalio.

Inače, vlasnici zapaljenih automobila Dejan i Boban Spasić njeni su deveri i vlasnici menjačnice i zlatare koje su u neposrednoj blizini. U MUP su istakli da se utvrđuje da li je požar na automobilima bio podmetnut ili ne, kao i da rade na rasvetljavanju detalja vezanih za ovaj slučaj.

Kurir / J. R.

Foto: J.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track