Najnovije vesti

OTKRIVENA TAJNA POSLEDNJE JELENINE PORUKE: U 16.43 poslala poruku doktorki! USKORO SASLUŠANJE LEKARKE KOJE MOŽE DA REŠI ZLOČIN
Foto: Printscreen Facebook

SAMO 7 MINUTA PRE SMRTI

OTKRIVENA TAJNA POSLEDNJE JELENINE PORUKE: U 16.43 poslala poruku doktorki! USKORO SASLUŠANJE LEKARKE KOJE MOŽE DA REŠI ZLOČIN

Crna Hronika

Poslednje poruke ubijena pevačica Jelena Krsmanović razmenila je sa doktorkom Milanom Š. iz Borče, koja će uskoro biti saslušana.

Kurir je juče pokušao da kontaktira s Milanom, ali na telefon se javila njena ćerka Andrea, koja je rekla da njena majka ne želi da govori o smrti pokojne pevačice, niti o ubistvu njenog oca.

Milana Š. koja je vodila zdravstveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojne Zorice Krsmanović, majke pevačice, poslednja je osoba sa kojom je Jelena razmenila poruke pre nego što je ubijena.

foto: Privatna Arhiva

- Sadržaj poruka odnosi se upravo na medicinske savete i zbog toga ona dosad nije saslušana u istrazi. Međutim, s obzirom na to da je Viši sud naložio da i ona bude ispitana kao svedok, Milana je dobila poziv za 16. april - kaže izvor Kurira.On napominje da bi ovo svedočenje možda moglo da pomogne oko motiva zločina.

- Jelena je bila bliska sa doktorkom Milanom, naročito zato što joj je majka bila bolesna. Jelena je bila bliska i sa doktorkinom ćerkom, koja joj je bila šminkerka. Andrea Šišić već je svedočila u istrazi i ona nema neposredna saznanja o zločinu, ali je bila upućena u odnos Jelene i Zorana - podseća sagovornik Kurira.

foto: Privatna Arhiva

Strašno podsećanje

Jelena i Milana, podsetimo, razmenile su SMS poruke 2. aprila 2016. u 16.43, nekoliko minuta pre nego što je pevačica ubijena. Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala.

Istražitelji ne isključuju mogućnost da je Zoran Marjanović krenuo za suprugom Jelenom čim se popela na nasip, kao i da je video kako drži telefon, pa je posumnjao da se dopisuje sa muškarcem i potom je u naletu besa ubio.

(Kurir.rs/J.Spasić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena, poslušajte kako mu daje instrukcije!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...