OTKRIVENA TAJNA POSLEDNJE JELENINE PORUKE: U 16.43 poslala poruku doktorki! USKORO SASLUŠANJE LEKARKE KOJE MOŽE DA REŠI ZLOČIN
Foto: Printscreen Facebook

SAMO 7 MINUTA PRE SMRTI

OTKRIVENA TAJNA POSLEDNJE JELENINE PORUKE: U 16.43 poslala poruku doktorki! USKORO SASLUŠANJE LEKARKE KOJE MOŽE DA REŠI ZLOČIN

Crna Hronika -

Poslednje poruke ubijena pevačica Jelena Krsmanović razmenila je sa doktorkom Milanom Š. iz Borče, koja će uskoro biti saslušana.

Kurir je juče pokušao da kontaktira s Milanom, ali na telefon se javila njena ćerka Andrea, koja je rekla da njena majka ne želi da govori o smrti pokojne pevačice, niti o ubistvu njenog oca.

Milana Š. koja je vodila zdravstveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojne Zorice Krsmanović, majke pevačice, poslednja je osoba sa kojom je Jelena razmenila poruke pre nego što je ubijena.

foto: Privatna Arhiva

- Sadržaj poruka odnosi se upravo na medicinske savete i zbog toga ona dosad nije saslušana u istrazi. Međutim, s obzirom na to da je Viši sud naložio da i ona bude ispitana kao svedok, Milana je dobila poziv za 16. april - kaže izvor Kurira.On napominje da bi ovo svedočenje možda moglo da pomogne oko motiva zločina.

- Jelena je bila bliska sa doktorkom Milanom, naročito zato što joj je majka bila bolesna. Jelena je bila bliska i sa doktorkinom ćerkom, koja joj je bila šminkerka. Andrea Šišić već je svedočila u istrazi i ona nema neposredna saznanja o zločinu, ali je bila upućena u odnos Jelene i Zorana - podseća sagovornik Kurira.

foto: Privatna Arhiva

Strašno podsećanje

Jelena i Milana, podsetimo, razmenile su SMS poruke 2. aprila 2016. u 16.43, nekoliko minuta pre nego što je pevačica ubijena. Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala.

Istražitelji ne isključuju mogućnost da je Zoran Marjanović krenuo za suprugom Jelenom čim se popela na nasip, kao i da je video kako drži telefon, pa je posumnjao da se dopisuje sa muškarcem i potom je u naletu besa ubio.

(Kurir.rs/J.Spasić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena, poslušajte kako mu daje instrukcije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track