(KURIR TV, FOTO) DVE GODINE OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Na groblju samo najbliži rođaci i prijatelji, ni traga od Marjanovića
Foto: Dado Đilas

pomen u borči

(KURIR TV, FOTO) DVE GODINE OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Na groblju samo najbliži rođaci i prijatelji, ni traga od Marjanovića

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na groblju u Borči danas je održan dvogodišnji pomen svirepo ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović Krsmanović.

foto: Jelena Ivić

Nešto posle 10 sati na groblju se okupila najuža porodica Jelene Marjanović, među njima i sestra Teodora Krsmanović, ali nije bio niko od Marjanovića.

Pristigli su i Jelenini najbliži prijatelji, kao i Nenad Šipka, direktor privatnog Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada.

1 / 7 Foto: Dado Đilas

Teodrora Krsmanović nakon pomena je za Kurir kratko rekla da su najbliži došli da obeleže dvogodišnji pomen.

"Teško mi je, svakim danom mi je sve teže. Danas su se okupili samo najbliži kako bismo ispoštovali Jelenu i ovaj dan. Ne mogu više ništa da kažem, molim vas razumite me", rekla je kroz suze Teodora.

Podsetimo, nesrećna Jelena svirepo je ubijena pre dve godine dok je džogirala nasipom u naselju Crvenka u Borči. Tamo je otišla sa svojim suprugom Zoranom Marjanović i petogodišnjom ćerkom Janom.

Tog 2. aprila Jelena je trčala na stazi od jedne rampe do druge ali već u prvom krugu ona je nestala. Njen nestanak prvi je primetio suprug, koji je potom alarmirao porodicu, prijatelje ali i policiju.

foto: Jelena Ivić

Telo Jelene Marjanović pronađeno je dan kasnije u kanalu punom vode na nasipu.

Suprug ubijene pevačice je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

(Kurir.rs/Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja