PASTORAK JELENE MARJANOVIĆ ISKREN: Voleo sam je kao majku!
Foto: Vladimir Šporčić

Uroš Marjanović

PASTORAK JELENE MARJANOVIĆ ISKREN: Voleo sam je kao majku!

Crna Hronika -

Bila mi je drug, prijatelj. Nikada nije napravila razliku između mene i Jane. Voleo sam Jecu kao majku, a te kobne večeri, kad sam saznao šta se desilo, nisam mogao da poverujem, rekao je Uroš

U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir pre godinu dana oglasio se i Uroš, pastorak ubijene Jelene Marjanović, sin Zorana Marjanovića iz prvog braka. On je tada rekao da je tog kobnog dana, kada je Jelena nestala, bio sa drugovima.

- Saznanje da je Jeca nestala teško mi je palo. U to vreme bio sam s drugovima, telefon mi je bio ugašen i tek kasnije, kad sam se uključio, baba mi je rekla da nema Jece - rekao je tada Uroš Marjanović.

Opisujući svoj odnos sa Jelenom, on je objasnio da mu je ona u svakom smislu zamenila majku i da ju je mnogo voleo.

- Bila mi je drug, prijatelj. Nikada nije napravila razliku između mene i Jane. Voleo sam Jecu kao majku, a te kobne večeri, kad sam saznao šta se desilo, nisam mogao da poverujem. Otišao sam na nasip sa drugovima da je tražim. Do dolaska policije pokušavali smo da je pronađemo. Svi smo u prvom trenutku pomislili da joj je možda pozlilo i da je pala - rekao je sin Zorana Marjanovića.

Kaže da se do poslednjeg trenutka nadao da će se Jelena pojaviti.

- Kada smo saznali da je Jecino telo pronađeno u kanalu, bio je to šok jer nikome od nas takvo razrešenje događaja nije padalo na pamet. Tata je u to vreme bio u policiji, bilo mi je teško i zbog njega. Znam koliko je voleo Jecu. Činjenica da je pronađena mrtva sve nas je užasno pogodila. Bol koji sam u tom trenutku osetio teško je opisati rečima - rekao je tada Uroš.

(Kurir.rs/J. R./Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja