TEŠKA TRAGEDIJA U LESKOVCU: Nadgrobni spomenik pao na dečaka i ubio ga
Foto: Profimedia

igrao se na groblju

TEŠKA TRAGEDIJA U LESKOVCU: Nadgrobni spomenik pao na dečaka i ubio ga

Crna Hronika -

LESKOVAC - Učenik petog razreda Osnovne škole "Vožd Karadjoredje" u Leskovcu D.B. poginuo je danas na Svetoilijskom groblju dok se sa bratom igrao jureći medju starim nadgrobnim spomenicima.

Na njega je pao deo spomenika, koji se prepolovio i udario ga u glavu.

"Kada su lekari hitne pomoći dovezli dečaka u urgentni centar on je već bio mrtav", rekao je za agenciju Beta direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

On je kazao da je dežurni lekar bio potrešen scenom koju je video.

„Glava mu je bila u potpunosti smrskana. Dežurni lekar mi je kazao da sa ovakvom scenom u svojoj praksi nije sreo“, dodao je Dimitrijević.

Tragedija se dogodila oko 14.30 sati. Na licu mesta je mnogo krvi, polomljen spomenik i komšije dečaka. Pred kućom u romskoj mahali Podvorce, gde je dečak živeo sa bratom blizancem i roditeljima okupile su se komšije.

"Svi smo u šoku, ne znamo kako se to desila tragedija. Kažu da se spomenik bio nakrivio, da ga je moj unuk zakačio i da je on pao na njega", rekao je agenciji Beta deda nesrećnog dečaka.

Prema navodima ljudi koji žive preko puta groblja, deca iz te gradske mahale su svakodnevno igrala i "jurila" po groblju, uprkos reakciji zaposlenih u JKP "Komunalac", koje se stara o tom objektu.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track