MILICA (27) ZAVRŠILA PSIHOLOGIJU SA SVIM DESETKAMA, A MARIJA (24) HEMIJU: Bile su najbolji studenti, a onda ih je pokosio pijani vozač!
Foto: PrintScreen

STRAŠNA TRAGEDIJA

MILICA (27) ZAVRŠILA PSIHOLOGIJU SA SVIM DESETKAMA, A MARIJA (24) HEMIJU: Bile su najbolji studenti, a onda ih je pokosio pijani vozač!

Crna Hronika -

Milica Petrović (27) u noći između nedelje i ponedeljka podlegla povredama, a njena mlađa sestra Marija (24) je noćas preminula

Nesrećne sestre su, kako priča njihova rodbina, u nedelju bile kod tetke na ručku u naselju Durlan i zastale su u Knjaževačkoj ulici da bi uhvatile autobus.

- Došle su kod mene oko 15 sati i otišle posle ručka. Milica je planirala da se nađe s drugaricom i da ostane u gradu, a Marija je pošla kući. Da smo znali šta će da bude... Milica je samo stigla da kaže kako se zove i umrla - jadikovala je Ratka.

Baka Jasna dozivala je mrtvu unuku kroz suze.

foto: PrintScreen

- Mico moja, Mico... Od njih nikada lošu reč nisam čula. Obe su bile odlični studenti, Milica je završila master iz psihologije, a Marija je na četvrtoj godini hemije. Sve desetke su ređale, primale stipendiju. Milica je prošle godine preko fondacije bila u Nemačkoj, trebalo je sada i Marija da ide, a eto šta ih snađe - naricala je očajna baka.

Kako se može videti na sajtu Fondacije dr Zoran Đinđić, Milica je bila njihov stipendista, kao izuzetan student. Na sajtu se navodi i da je završavala praksu u jednoj nemačkoj kompaniji u Diseldorfu.

Tuga je ophrvala i porodicu Svetislava Tonića. Njegove sinove Branislava, sveštenika SPC, i Dragana zatekli smo u Zavodu za sudsku medicinu.

Osumnjičeni za tragediju
Osumnjičeni za tragedijufoto: PrintScreen

- Tata je živeo s nama, ali je imao i kuću u Knjaževačkoj, stalno je tamo odlazio biciklom da obiđe voćnjak. Ovih dana je rezao vinovu lozu, pretpostavljam da se vraćao kući kad ga je taj mladić udario kolima - kaže Branislav.

Njegov brat dodaje da su za očevu smrt saznali iz medija.

- Malo pre nesreće smo tuda prošli, vozio sam mlađeg sina na trening. Kad smo došli kući, čujemo za udes, a oca nema. Dok smo se vratili na mesto nesreće, sve je bilo sklonjeno, tek tada smo saznali da je stradao - kazao je Dragan.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) UŽASNA SAOBRAĆAJKA U INĐIJI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja