Najnovije vesti

ŠVERCOVALI DUVAN: Podnete krivične prijave protiv četvorice muškaraca iz Šapca
Foto: Nebojša Mandić

policija reagovala

ŠVERCOVALI DUVAN: Podnete krivične prijave protiv četvorice muškaraca iz Šapca

Crna Hronika

Šabačka policija podnela je krivične prijave protiv četvorice muškaraca iz tog grada zbog nedozvoljene trgovine duvanom i kod njih zaplenila više od pola tone duvana, saopšteno je danas.

 

Kako se navodi, policija je prilikom kontrole saobraćaja na tri lokacije u okolini Šapca zaplenila 550 kilograma rezanog duvana čija se vrednost procenjuje na oko 550.000 dinara.

 

Policija je prilikom kontrole saobraćaja u mestu Petlovača, u automobilu kojim je upravljao tridesettrogodišnji muškarac iz Šapca, u prtljažniku pronašla 34 džaka u kojima se nalazilo 200 kilograma rezanog duvana.

 

Takođe, policija je u mestu Slepčević kod Šapca, u automobilu takodje u prtljažniku pronašla 50 džakova rezanog duvana težine oko 300 kilograma.

Pre zaplene duvana vozač je skrenuo sa puta i počeo da beži, ali je policija ubrzo sustigla automobil u kome su se nalazila dva muškaraca, starosti 24 i 33 godine.

 

Na trećoj lokaciji, u mestu Majur kod Šapca, u automobilu kojim je upravljao pedesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Šapca, na zadnjem sedištu pronađena su dva džaka težine preko 50 kilograma u kojima se nalazio rezani duvan.

 

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić, ilustracija)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...