BIZARNA NESREĆA! DRAGAN (32) IZ NIŠA SE BORI ZA ŽIVOT: Prignječio ga kamion dok ga je popravljao! Prijatelji ga izvukli pre nego što je skroz iskrvario!
Foto: Zorana Jevtić/Privatna Arhiva

došao da pomogne poznaniku

BIZARNA NESREĆA! DRAGAN (32) IZ NIŠA SE BORI ZA ŽIVOT: Prignječio ga kamion dok ga je popravljao! Prijatelji ga izvukli pre nego što je skroz iskrvario!

Crna Hronika -

NIŠ - Lekari niškog Kliničkog centra bore se za život Dragana Mladenovića (32) iz Čukljenika, na koga je u utorak popodne u jednoj garaži u selu Jelašnica pao kamion dok ga je popravljao.

Kako saznajemo, mladić je došao kod svog poznanika da bi mu pomogao u popravci teretnog vozila.

"On je postavio dizalicu i zavukao se pod kamion. Međutim, točkovi nisu bili obezbeđeni, kamion je pošao unazad i oborio dizalicu koja je pala na mladića, a zatim se na njega srušila i prikolica. Dvojica ljudi koji su se tu zatekli uspeli su da ga oslobode pre nego što je skroz iskrvario", kaže naš sagovornik iz istrage.

Dragan je odmah prebačen u nišku bolnicu gde je ustanovljeno intenzivno krvarenje u trbuhu zbog čega je operisan.

"Pacijent je u teškom opštem stanju, ima povrede stomaka uključujući i povredu pankresa i crevne peteljke. Priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožen", saopšteno je u Kliničkom centru.

Meštani Čukljenika kažu da je Dragan vredan momak te da nije birao posao s obzirom na to da nije imao stalno zaposlenje.

"U Čukljenik je stigao kao dečak od dve-tri godine kada su ga usvojili Mladenovići. Pre dve godine mu je umro otac i živeo je samo sa majkom. Radio je sve što je stigao, kako čujem skupljao je novac jer je želeo da ode u inostranstvo", rekla je komšinica Mladenovića.

(Kurir.rs/D. K./Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBIJA ĆE ZATRAŽITI ROK TRAJANJA BRISELSKOG SPORAZUMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track