Najnovije vesti

PRONAĐEN ČEKIĆ KOJIM JE UBIJENA JELENA?! Policija traga za vlasnikom telefona koji je lociran na MESTU UBISTVA i otišao na Novi Beograd!
Foto: Privatna Arhiva

NOVI DETALJI

PRONAĐEN ČEKIĆ KOJIM JE UBIJENA JELENA?! Policija traga za vlasnikom telefona koji je lociran na MESTU UBISTVA i otišao na Novi Beograd!

Crna Hronika

Mesec dana pošto je pevačica Jelena Krsmanović, 2. aprila 2016. godine, ubijena ronioci Žandarmerije pronašli su čekić za koji se sumnja da je korišćen prilikom ubistva pevačice!

Policija je nedugo nakon ubistva Jelene Krsmanović, analizom baznih stanica mobilnih telefona na nasipu u Crvenki od 2. aprila 2016. godine, kada je zvezda Granda brutalno ubijena u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, otkrila mobilni telefon koji se nalazio u vreme pevačicinog ubistva u njenoj neposrednoj blizini.

- Praćenjem kretanja tog mobilnog telefona, utvrđeno je da je odmah nakon ubistva pevačice, oko 17 sati, njegov vlasnik počeo da se kreće ka Novom Beogradu. Poslednje lociranje bilo je na Savskom keju na Novom Beogradu - priča izvor upoznat sa predmetom ubistva pevačice.

Prema njegovim rečima, operativnim radom policije i obradom informacija do kojih su došli, upravo na tom mestu bačen je čekić za koji se sumnja da je oružje kojim je Jelena ubijena.

foto: Dragana Udovičić

- Ronioci Žandarmerije pronašli su u vodi, nedaleko od mesta gde je telefon poslednji put lociran, čekić. Veštačenja tog predmeta do sada nisu otkrila pevačicinu krv na njemu, a sumnja se da su tragovi uklonjeni hemijskim supstancama na putu od nasipa do Crvenke - objašnjava naš izvor.

Samim tim, naložena dopuna optužnice koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića o tome ko je sve, kada i koliko dugo bio na nasipu u vreme ubistva Jelene, otkriće i ko je vlasnik misterioznog telefona.

- Koja je i kakva povezanost vlasnika telefona sa ubistvom pevačice, odnosno sa Zoranom Marjanovićem koji je optužen za ubistvo, znaće se kada se otkrije ko stoji iza tog broja. Sumnja se da on zna mnogo toga o pevačicinoj smrti, odnosno da je on saučesnik u ovom brutalnom ubistvu, pogotovu zato što je na mestu gde je tog 2. aprila poslednji put lociran njegov telefon pronađen čekić - kaže naš izvor.

foto: Nebojša Mandić

Podsećanja radi, Viši sud u Beogradu vratio je pre dve nedelje optužnicu koju je podiglo Više javno tužilaštvo u slučaju protiv Zorana Marjanovića na dopunu „radi boljeg razjašnjenja stvari“.

Sud je naložio da optužnica protiv Zorana Marjanovića bude kompletirana policijskim izveštajem u kojem će biti navedeno koji su telefoni bili prisutni na nasipu u vreme ubistva Jelene Marjanović i ko su njihovi vlasnici.

Osim toga, sud od tužilaštva zahteva da pribavi i ko su vlasnici tih telefona, kao i koja je bila njihova telefonska komunikacija.

foto: Kurir

Ovakvi podaci dobijaju se iz baznih stanica koje beleže dolazne i odlazne pozive, kao i signal koji telefoni primaju. Ova dopuna istrage koju je sud naložio odnosi se pre svega na telefonsku komunikaciju među Marjanovićima na dan ubistva.

U sada vraćenoj optužnici jedan od ključnih detalja odnosi se na to što je Zoran Marjanović ugasio mobilni u 16.38 sati 2. aprila, dva minuta nakon što je sa suprugom i ćerkom stigao na nasip.

Telefon mu je bio ugašen sve do 17.04, kada je ponovo uključen, što je period u kom je Jelena ubijena. Istu analizu telefona sud traži i za preostale članove porodice, ali i za građane koji nemaju veze sa Marjanovićima, a zatekli su se na mestu ubistva u pomenuto vreme, među kojima je i misteriozni Novobeograđanin.

(Kurir.rs/Blic-B.Bogosav)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena, poslušajte kako mu daje instrukcije!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...