Najnovije vesti

(FOTO) DA LI JE OVO NESTALA BARBARA VITEZ?! Roditelji: Poslali su nam njen snimak, ovo je ona! KAD SU POMENULI NJENO IME, VIDEO SE PREKINUO!
Foto: Printscreen Prva

PREPOZNALI JE PO OŽILJKU I OČIMA

(FOTO) DA LI JE OVO NESTALA BARBARA VITEZ?! Roditelji: Poslali su nam njen snimak, ovo je ona! KAD SU POMENULI NJENO IME, VIDEO SE PREKINUO!

Crna Hronika

Roditelji Barbare Vitez (16) koja je nestala 25. novembra 2016. godine, tvrde da je njihova ćerka živa, i da su dobili njene fotografije!

 

- Viđena je u Mađarskoj, videli smo i slike, ali tačnu adresu ne znaju ni oni koji su nam slike poslali, jer oni nisu policajci, nisu organizacija, već samo preko interneta nalaze ljude ili na ulici motre na njih - navode  Endre i Melinda Vitez, roditelji nestale devojčice, u emisiji 150 minuta na TV Prva.

 

foto: Printscreen Prva

 

Oni dodaju da je Barbara viđena, po svedočenju ljudi koji im pomažu u potrazi, kako izlazi iz crnog džipa sa zatamljenim staklima u kojem su se nalazila još dva muškarca.

 

Barbara je, po njihovim tvrdnjama, jednom prilikom koristila internet i dopisivala se preko lajv četa sa ljudima koji pomažu roditeljima u nalaženju. Postoje i fotografije tog četa na kojima se, kako roditelji ističu, ona nalazi.

 

foto: Printscreen/Prva TV

 

Devojčica se navodno nalazi u Budimpešti, a roditelji tvrde da su ćerku prepoznali po očima i ožiljku!

 

-Prepoznali smo je po očima i ožiljku. Takođe, shvatili smo da je ona po njenom reagovanju na svoje ime, ime njene mace, na ime njenog brata - objašnjavaju roditelji i dodaju da se nakon te njene reakcije lajv čet prekinuo i potom nije bilo više moguće s njom stupiti u kontakt preko društvenih mreža.

 

 

Kažu, takođe, da im je nestala tinejdžerka poručila i pesmu putem jedne mađarske emisije.

 

- Voditelj je rekao da je "Barbika poslala pesmu mami i tati i njenom bratu" - pričaju očajni roditelji u suzama i dodaju da je pesma u prevodu na srpski znači "Težak je ovaj put".

 

 

(Kurir.rs/TV Prva)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) Protest roditelja nestale Barbare Vitez

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...