(FOTO) DA LI JE OVO NESTALA BARBARA VITEZ?! Roditelji: Poslali su nam njen snimak, ovo je ona! KAD SU POMENULI NJENO IME, VIDEO SE PREKINUO!
Foto: Printscreen Prva

PREPOZNALI JE PO OŽILJKU I OČIMA

(FOTO) DA LI JE OVO NESTALA BARBARA VITEZ?! Roditelji: Poslali su nam njen snimak, ovo je ona! KAD SU POMENULI NJENO IME, VIDEO SE PREKINUO!

Crna Hronika -

Roditelji Barbare Vitez (16) koja je nestala 25. novembra 2016. godine, tvrde da je njihova ćerka živa, i da su dobili njene fotografije!

- Viđena je u Mađarskoj, videli smo i slike, ali tačnu adresu ne znaju ni oni koji su nam slike poslali, jer oni nisu policajci, nisu organizacija, već samo preko interneta nalaze ljude ili na ulici motre na njih - navode Endre i Melinda Vitez, roditelji nestale devojčice, u emisiji 150 minuta na TV Prva.

foto: Printscreen Prva

Oni dodaju da je Barbara viđena, po svedočenju ljudi koji im pomažu u potrazi, kako izlazi iz crnog džipa sa zatamljenim staklima u kojem su se nalazila još dva muškarca.

Barbara je, po njihovim tvrdnjama, jednom prilikom koristila internet i dopisivala se preko lajv četa sa ljudima koji pomažu roditeljima u nalaženju. Postoje i fotografije tog četa na kojima se, kako roditelji ističu, ona nalazi.

foto: Printscreen/Prva TV

Devojčica se navodno nalazi u Budimpešti, a roditelji tvrde da su ćerku prepoznali po očima i ožiljku!

-Prepoznali smo je po očima i ožiljku. Takođe, shvatili smo da je ona po njenom reagovanju na svoje ime, ime njene mace, na ime njenog brata - objašnjavaju roditelji i dodaju da se nakon te njene reakcije lajv čet prekinuo i potom nije bilo više moguće s njom stupiti u kontakt preko društvenih mreža.

Kažu, takođe, da im je nestala tinejdžerka poručila i pesmu putem jedne mađarske emisije.

- Voditelj je rekao da je "Barbika poslala pesmu mami i tati i njenom bratu" - pričaju očajni roditelji u suzama i dodaju da je pesma u prevodu na srpski znači "Težak je ovaj put".

(Kurir.rs/TV Prva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Protest roditelja nestale Barbare Vitez

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track