ŽITELJI BALINOVCA KOD VRANJA U NEVERICI POSLE SAMOUBISTVA: Zapalio auto na groblju pa došao kući da se obesi, ali onda pucao sebi u glavu
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Meštani zgranuti

ŽITELJI BALINOVCA KOD VRANJA U NEVERICI POSLE SAMOUBISTVA: Zapalio auto na groblju pa došao kući da se obesi, ali onda pucao sebi u glavu

Crna Hronika -

Reč je o izuzetno finoj porodici i izuzetno pristojnom čoveku. Nikad se ni sa kim nije sukobio. Niko ne bi ni posumnjao da bi on digao ruku na sebe, priča izvor Kurira

VRANJE - Sedamdesetdvogodišnji S.S. izvršio je u utorak uveče samoubistvo u selu Balinovac kod Vranja, nakon što je na seoskom groblju zapalio automobil.

Policija je potvrdila da je reč o samoubistvu, a slučaj je prijavljen u 19.20 časova. Prema navodima policije S.S. je svojim vozilom otišao na balinovačko groblje zapalio automobil nakon čega je izvršio samoubistvo. Muškarac je pucao u sebe iz vatrenog oružja.

Prema navodima Višeg javnog tužilaštva u Vranju muškarac je sebi oduzeo život u porodičnoj kući u Balinovcu nakon što se vratio sa groblja gde je zapalio svoj automobil.

Pokušao je najpre da se obesi, a onda je sebi oduzeo život vatrenim oružjem.“Žena mu je sahranjena na Balinovačkom groblju, preminula je pre nekoliko godina. Ima dve ćerke. Živeo je u naselju Rudina u Vranju sa jednom ćerkom i njenom porodicom. Radio je dugo u inostranstvu, bio je penzioner. Reč je o izuzetno finoj porodici i izuzetnom, pristojnom čoveku. Nikad se ni sa kim nije sukobio. Niko ne bi ni posumnjao da bi on digao ruku na sebe”, priča izvor Kurira.

Iz PU navode da je obavešteno Više javno tužilaštvo, koje je posle izlaska na lice mesta konstatovalo da je reč o samoubistvu. Više javno tužilaštvo u Vranju naložilo je Zavodu za sudsku medicinu u Nišu da izvrši obdukciju tela sedamdesetdvogodišnjeg muškarca kako bi se utvrdilo šta se zapravo dešavalo u ovom slučaju.

(Kurir.rs/T. Stamenković/Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja