tragedija se dogodila oko 20.40 časova u Ulici Ljube Rankovića

(KURIR TV) REPORTERI KURIRA NA MESTU PORODIČNE TRAGEDIJE U OSTRUŽNICI: Ubio ženu Gordanu (58), pa zapucao na taštu i svastiku, a onda sebi pucao u glavu (55)

Crna Hronika -

Lekari su na licu mesta konstatovali smrt žene (58) i muškarca (55) koji je pucao iz vatrenog oružja

1 / 9 Foto: Vlada Šporčić

BEOGRAD - U Beogradu se protekle noći, u Ostružnici, dogodila stravična porodična tragedija - ubistvo i samoubistvo kada je Žarko M. (55) ubio svoju nevenčanu suprugu Gordanu V. (58), a potom izvršio samoubistvo.

foto: Vlada Šporčić

Tragedija se dogodila sinoć u 20.39 sati, u Ulici Ljube Rankovića 42 u Ostružnici.

Kako Kurir nezvanično saznaje, u trenutku ubistva u kući su bile i majka (84) i sestra (60) ubijene Gordane, a zločin se dogodio kada se Žarko vratio u porodičnu kuću u kojoj je živeo sa nevenčanom suprugom, taštom i svastikom, a iz koje je pre desetak dana otišao navodno zbog čestih svađa.

On je sinoć došao svojim automobilom i pištoljem za koji, kako se nezvanično saznaje nije imao dozvolu, pucao prvo u svoju ženu, a onda u taštu i svastiku, koje je pukom srećom promašio. Potom je pucao sebi u glavu.

Podsetimo, u prvi mah je bilo javljeno da je brat ubio sestru pa izvršio samoubistvo, kao i da je pucao u majku i promašio pa ubio sestru.

(Kurir.rs/J. R./Foto: Vlada Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track