(FOTO) PAO NA HORGOŠU SA 400 PARFEMA: Švercovao brdo kozmetike pa se vadio da je neuračunljivi kupoholičar?!
Foto: Carina Srbije

iz Ade pošao za nemačku

(FOTO) PAO NA HORGOŠU SA 400 PARFEMA: Švercovao brdo kozmetike pa se vadio da je neuračunljivi kupoholičar?!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš privremeno su zadržali skoro 400 parfema i gotovo 700 raznih kozmetičkih prizvoda, otkrivenih kod 47-godišnjeg državljanina Srbije iz Kosovske Mitrovice, koji se iz Ade zaputio u Nemačku.

foto: Carina Srbije

Putnik je ovaj prekršaj pokušao da opravda službenicima rekavši im da nije uračunjiv, jer "nije u stanju da kontroliše svoj hronični poriv za neumerenom kupovinom", o čemu, kako je naveo, poseduje i medicinsku dokumentaciju, saopšteno je iz Uprave carina.

Prekršaj je otkriven na izlazu iz zemlje u "mercedesu" nemačke registracije kojim je upravljao pomenuti putnik.

foto: Carina Srbije

Carinicima je najpre rekao da nema ništa da prijavi, ali kako se unutrašnjost automobila nije mogla videti zbog zatamnjenih stakala, carinici su se odlučili za detaljan pregled i ubrzo utvrdili da je automobil prepun parfema i kozmetike.

foto: Carina Srbije

Čim su otvorili gepek, carinici su ugledali pregršt parfema i šminke koja se nalazila u prtljažniku, u koferima putnika, ali i na zadnjem sedištu automobila, gde je bila prekrivena drugim stvarima.

foto: Carina Srbije

Reč je o velikoj količini parfema i raznih, uglavnom dekorativnih, kozmetičkih proizvoda u pojedinačnim pakovanjima i setovima poznatih robnih marki.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto:Carina Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja