PODVODIO MU PASTORKU: Pedofilu godinu dana zatvora!
Foto: Shutterstock

Presuda

PODVODIO MU PASTORKU: Pedofilu godinu dana zatvora!

Crna Hronika -

Ljubiša K. (71) iz negotinskog sela Aleksandrovac, koji je krajem februara uhapšen zbog sumnje da je proteklih pet godina svoju pastorku B. V. primoravao na seksualne odnose i podvodio je za novac, upućen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Istom odlukom, N. M. (71) iz Zaječara, koji je koristio „usluge“ maloletnice, priznao je krivicu i nagodio se s tužilaštvom u zamenu za godinu dana robije.

- Ljubiša K. je upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Pored analize njegovog mentalnog stanja, veštačenje treba da nam pokaže i da li je pedofil. N. M. je priznao da je plaćao Ljubiši K., koji mu je, u zamenu za novac, podvodio pastorku. Nakon toga, postigao je sporazum s tužilaštvom o priznanaju krivice i osuđen je na godinu dana zatvora - rekao je izvor iz istrage.

Podsetimo, devojčica je krajem februara policiji ispričala kako ju je očuh, otkada je napunila devet godina, primoravao na seksualne odnose. Tada je ispričala i da ju je podvodio za novac svom poznaniku N. M. Kazala je da je to trajalo pet godina, pre nego što je skupila hrabrost da sve prijavi.

Kurir / E. K.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track