PROFESORKA PALA S ČETVRTOG SPRATA: Okliznula se dok je popravljala roletnu
Foto: Privatna Arhiva

Užas u Adi

PROFESORKA PALA S ČETVRTOG SPRATA: Okliznula se dok je popravljala roletnu

Crna Hronika -

Eva Mašulović (53) iz Ade, profesorka Tehničke škole iz ovog grada, stradala je u nedelju popodne kada je pala sa četvrtog sprata stambene zgrade. Prema nezvaničnim informacijama, Eva se najverovatnije okliznula dok je pokušavala da popravi roletnu na prozoru.

foto: Saša Urošev

Kako saznajemo, policija je isključila mogućnost nasilne smrti, a telo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu. U vreme tragedije u stanu se nalazio Evin pet godina stariji suprug Goran.

- Eva je pokušala da popravi zaglavljenu roletnu. Popela se na krevet do prozora, ali je iznenada izgubila ravnotežu i stropoštala se kroz otvoren prozor sa visine od devet metara. Njeno telo pronađeno je na betonskoj nastrešnici iznad ulaza u zgradu, u Lenjinovoj ulici broj 6. Sa Evom je u sobi bio pas, dok se u drugoj prostoriji nalazio suprug Goran - potvrdili su nam njihovi prijatelji. Kako navode, da nesreća bude još strašnija, tragedija se dogodila praktično na rođendan njenog supruga.

- Ironija sudbine htela je da Goran bez Eve ostane uoči rođendana. Ona je poginula u nedleju, a njemu je u ponedeljak bio rođendan. On je, inače, tugovao, jer je pre samo sedam dana sahranio majku. Ne mogu ni da pomislim kako se oseća sada - kažu naši sagovornici.

foto: Saša Urošev

Gordani Horvat iz Ade, čiji se stan nalazi ispod zapečaćenog doma supružnika Mašulović, još uvek je pred očima nepomično telo komšinice Eve. - Iz uobičajenog nedeljnog odmora nakon ručka prenuo nas je tup udarac. Jako sam se uplašila jer je sinčić bio sam u sobi. Uletela sam u njegovu sobu, a on mi je prestrašenim glasom rekao: "Mama, neko leži dole". Pogledala sam kroz prozor dole i sledila se. Na betonskoj nastrešnici ležala je Evino telo - rekla jre komšinica. U Tehničkoj školi, u kojoj je Eva bila zaposlena, muk i neverica. - Ne znamo ni mi šta se tačno dogodilo. Zaista ne možemo ništa da vam kažemo. Molimo vas da imate razumevanja - kratko su reklebilo je sve što su nam rekle koleginice nastradale profesorke.

Saša Urošev

Skladan brak Nije se čula svađa ni buka

Hitna pomoć stigla je za samo nekoliko minuta. Iza njih su došli vatrogasci i policija, koje je alarmirao Gordanin suprug. - Neposredno pre tragedija nikakva buka i svađa nije se čula iz njihovog stana. Koliko je meni poznato, Eva i Goran imali su skladan brak. Zavoleli su se još dok je ona bila srednjoškolka, ali nisu imali dece- ispričala je komšinica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track