MONSTRUOZNO: Deda svukao i pipkao unuku (8) u voćnjaku
Foto: Vladimir Šporčić

Uhapšen bludnik iz Vladimirovaca

MONSTRUOZNO: Deda svukao i pipkao unuku (8) u voćnjaku

Crna Hronika -

Marinko M. (72) iz sela Provo kod Vladimiraca uhapšen je zbog sumnje da je obljubio svoju osmogodišnju unuku. Seksualno zlostavljanje razotkrila je baka devojčice kad je supruga zatekla u voćnjaku kako svlači i ljubi devojčicu.

Prema nezvaničnim informacijama, deda je devojčicu dodirivao i ljubio po intimnim delovima, a navodno joj je i gurao prst u vaginu.

- Moja majka je zatekla oca sa ćerkicom u voćnjaku i odmah mi ispričala šta se dogodilo. Dete je bilo golo, a on ju je ljubio. Pozvala sam policiju i prijavila da je moj rođeni otac napastvovao moju ćerku - kaže za Kurir B. M., majka zlostavljane osmogodišnjakinje.

Policija je odmah reagovala i uhapsila bludnog dedu, dok je devojčica odvedena na ginekološki pregled kako bi se utvrdilo da li je silovana.

- Pregled je pokazao da ona nema povrede na polnom organu, ali su joj lekari uzeli bris. Kad se malo smirila, pitali smo je da li se to ranije dešavalo, što je ona potvrdila. Rekla je da ju je deda pipkao, ljubio i gurao joj prst u vaginu, ali da joj je kupovao sladoled kako bi ćutala - dodala je majka nesrećnog deteta.

Inače, B. M. je razvedena i sa ćerkom i dva sina živi s roditeljima. - U šoku sam i ne mogu da verujem da je moj otac tako nešto uradio - kroz suze je rekla žena.

(Kurir.rs/ J. Rafailović - foto Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja