VATRENI OBRAČUN U MIRIJEVU: Napadač pucao mladiću (31) u nogu i pobegao! Ranjeni stigao samo da devojci kaže: Volim te...
Foto: Jelena Rafailović Kurir

Policija efikasno i brzo reagovala

VATRENI OBRAČUN U MIRIJEVU: Napadač pucao mladiću (31) u nogu i pobegao! Ranjeni stigao samo da devojci kaže: Volim te...

Crna Hronika -

BEOGRAD - U pucnjavi u zgradi u beogradskom naselju Mirijevo ranjen je Ivan A. (31).

foto: Jelena Rafailović

On je upucan u nogu jutros oko 6.10 časova, prevezen je u bolnicu i nije životno ugrožen. Policija je brzo i efikasno reagovala i uhapsila Petra P. (30) zbog sumnje da je pucao iz pištolja i ranio čoveka. Njih dvojica se poznaju od ranije i pretpostavlja se da je mogući motiv nerašćišćeni račun. Kako nezvanično saznajemo, napadač je kod Ivana došao sa devojkom i pucao u njega u stanu. Od komšija, međutim, niko ništa nije čuo, pa se sumnja da je koristio prigušivač.

"Nisam čula pucanj, ali sam čula devojku kako viče. Posle sam saznala da je ranjen komšija koji živi u prizemlju sa devojkom. Međutim, kad sam pogledala kroz prozor, videla sam drugu, crvenokosu devojku kako viče na napadača", ispričala je za Kurir jedna komšinica i dodala da je napadač sa tom devojkom potom seo u automobil marke "pežo", ali ih je za minut presrela policija i uhvatila oboje.

Videla je i sanitetsko vozilo i ranjenog Ivana. Na stepeništu je sedela njegova devojka, a komšinica je čula samo da joj je rekao da je voli.

foto: Jelena Rafailović

Motiv pucnjave i ranjavanja nije poznat. Petar P. ima kriminalni dosije i navodno ga je u kolima čekala devojka.

Uviđaj je još u toku, a prekoputa zgrade ispred koje se dogodio obračun nalazi se i vrtić, te pukom srećom nije bilo dece u blizini.

(Kurir.rs/J. Rafailović/Foto: J. Rafailović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SRPSKA POLICIJA U AKCIJI! POGLEDAJTE FILMSKO HAPŠENJE U BEOGRADU: Oteli muškarca pa tražili otkup! Policija upala u vikendicu, EVO ŠTA SU PRONAŠLI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track