Najnovije vesti

OVAKO JE IZVRŠENA LIKVIDACIJA U JUŽNOJ AFRICI: Maskirani napadači ga izrešetali na semaforu! Da li je ubijeni MILAN ĐURIČIĆ MIKI!?
Foto: Đorđe Jovanović

OVAKO JE IZVRŠENA LIKVIDACIJA U JUŽNOJ AFRICI: Maskirani napadači ga izrešetali na semaforu! Da li je ubijeni MILAN ĐURIČIĆ MIKI!?

Crna Hronika

U Južnoj Africi, u Johanesburgu danas se nešto posle 13 časova po lokalnom vremenu zaista dogodilo mafijaško ubistvo u kojem je stradao još uvek neindentifikovani  muškarac. Još uvek nema potvrde da li je u pitanju Milan Đuričić Miki koji je srpskoj javnosti poznat kao jedan od ubica Željka Ražnatovića. Srpska policija preko kanala Interpola i međunarodne policijske saradnje pokušava da potvrdi identitet ubijenog.

Šta se dogodilo u Johanesburgu?!

Još uvek neindentifikovani muškarac izrešetan je u Strijdom parku, predgrađu Johanesburga.

Prema izjavama očevidaca policajci koji su prvi došli na mesto zločina zatekli su beživotno telo muškarca na mestu vozača u automobilu koji je stajao na semaforu.

"Muškarac je imao višestruke povrede u predelu vrata i grudi i pripadnici hitne pomoći samo mogli da konstatuju smrt. Još uvek nisu poznate sve okolnosti pod kojima je zločin izvršen, a zasad se isključuje pljačka kao motiv, jer iz automobila ništa ne nedostaje", kažu iz randburške policije.

- Oko 13.25 po lokalnom vremenu ubijeni je zaustavio vozilo na semaforu na uglu ulica Fabriek i Gerhadrus u predgrađu Strijdom Park. U tom trenutku je automobil bele boje pretekao i blokirao automobil žrtve. Iz njega su izašla dvojica maskiranih muškaraca sa automatskim oružjem i ispalili su više hitaca u vozača automobila - rekao je kapetan Makogvajana Maja iz randburške policije.

Motiv ovog ubistva još uvek nije poznat. Istraga je u toku.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE  BONUS VIDEO:

Arkanov ubica na slobodi

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...