(KURIR TV) EKSKLUZIVNI    SNIMAK: Pogledajte kako nepoznati huligani pale automobil u Aranđelovcu
Foto: Printscreen

nasilje

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMAK: Pogledajte kako nepoznati huligani pale automobil u Aranđelovcu

Crna Hronika -

I dalje se ne znaju počinioci koji su preksinoć zapalili dva automobila, marke „audi kvatro“ i „mercedes“ ispred nekadašnjeg auto centra „Kvatro“ na periferiji Aranđelovca. Šteta paljevine na Oraševačkom putu, kako se vidi na fotografiji koju smo ekskluzivno objavili je potpuna. MUP u Aranđelovcu nije se oglašavao, mada nezvanično istraga ide u nekoliko smera, ali se svi svode na poslove Aleksandra Vasića (47) nekadašnjeg vlasnika servisa.

 Dva različita uverenja izdata od PU Aranđelovac izdata u istom danu
Dva različita uverenja izdata od PU Aranđelovac izdata u istom danufoto: Dragomir Alemić

Ovo je nastavak serije paljevine automobila u Aranđelovcu koja je počela 2016.godine, kada je Goranu Braunoviću, zapaljen tada skupoceni “golf 5”. Braunović je očajan na rad na policije u Aranđelovcu, posebno na rad inspektora Dejana Radovića.

 Dva različita uverenja izdata od PU Aranđelovac izdata u istom danu
Dva različita uverenja izdata od PU Aranđelovac izdata u istom danufoto: D.ilić

- Čovek koji je osumnjičen za paljevinu automobila, do koga sam došao privatnom istragom pozvao je inspektora Radovića za glavnog svedoka. Imam uverenje izdato u istom danu koje je pisao pomenuti inspektor, gde piše da se automobil zapalio sam, a u drugom da su auto zapalila dva čoveka. Inspektor nije podneo krivičnu prijavu tužiocu, niti je ona podneta od strane Policijske uprave Aranđelovac.

Zapaljeni automobili prekjuče na Oraševačkom putu
Zapaljeni automobili prekjuče na Oraševačkom putufoto: D.ilić

Delo je kvalifikovano kao oštećenje tuđih stvari iako se dogodilo maltene u centru grada pored drugih automobila- priča u čudu Braunović, naglašavajući da se jedan od napadača, kao što se vidi na snimku koji ekskluzivno objavljujemo povredio i imao opekotine. Ni to nije bilo dovoljno inspektoru Radoviću, da protiv osumničenog počinioca, do koga je Braunović došao privatnom istragom, podnese krivičnu prijavu.

D. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track